1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Korte haperingen in beeld van verschillende kanalen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ArChie, 15 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zat zojuist voor de aardigheid weer eens sinds lange tijd naar Zone Reality te kijken. Het viel me daarbij op dat er continu om de zoveel seconden korte haperingen optreden in het beeld van Zone Reality. Volgens mij heb ik dit voorheen ook wel eens gezien bij dit kanaal. Ben ik de enige die daar last van heeft of hebben anderen dit ook? Zo ja, is dit ooit wel eens door iemand bij Multikabel gemeld en wat was het antwoord? Of hebben we met z'n allen de moed maar opgegeven of dit soort dingen ooit nog goed zal komen?
   
 2. Ik heb er af en toe ook last van, van die haperingen. OF het beeld blijft zwart maar de ondertiteling verschijnt wel, samen met het geluid.
  Je zou haast denken dat het door de frequentie komt ( 666 MHz) :wink:
   
 3. Even de titel van dit topic aangepast, want door TheOutsider werd in een ander topic opgemerkt dat er ook van die haperingen zitten in het beeld van Nat Geo Wild. Daarom even gekeken of ik nog meer kanalen kan vinden en ik kan ook nog Zone Club aan het rijtje toevoegen. Het lijstje van kanalen waar dit verschijnsel optreed is dus als volgt:
  • Zone Reality
  • Zone Club
  • Nat Geo Wild
  Toevallig zijn dit allemaal kanalen die Multikabel van Digital Media Centre (DMC) betrekt. Er is kennelijk iets mis met die aanlevering wat wel vaker voorkomt, want de Film1 kanalen waar regelmatig problemen mee zijn komen ook bij DMC vandaan.

  Waarom dit punt niet op de Kwesties pagina van Multikabel is terug te vinden is mij ook een raadsel. Er is toch duidelijk iets mis met die kanalen of hadden ze dat soms nog niet opgemerkt.

  Als iemand nog meer kanalen weet waar korte haperingen optreden in het beeld dan graag hier melden.
   
 4. Geen haperingen maar wel al x aantal dagen zwart beeld op VH1-Classic.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina