1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EPG in het algemeen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door mamiku30, 11 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat mij opvalt bij het gebruik van EPG dat ik net het gevoel heb een stuk te missen. Vaak staat er op het eind van het stukje tekst een aantal puntjes, dit suggereerd dat er meer is maar niet getoond wordt.
  Als er nu meer info in zou staan zodat je misshien naar beneden moeten scrollen o.i.d., dan kun je de papieren tv gids echt de deur uit doen.

  Weet iemand hier een verklaring voor?

  Maiku30
   
 2. Dat komt doordat Multikabel de aangeleverde EPG informatie van een programma afkapt zodat het in één digitaal pakketje past. Helemaal niet nodig omdat de DVB specificatie het verzenden van EPG informatie van een programma in meerdere digitale pakketjes ondersteunt en ook de aanbevolen kabel ontvangers hiermee overweg kunnen. @Home verstuurt wel de volledige aangeleverde EPG informatie van een programma. Zie ook het volgende topic voor meer technische informatie: Beperkte Multikabel EPG informatie
   
 3. De EPG informatie van Net5 klopt niet meer. Op dit moment wordt alleen nog de "Nu" informatie doorgegeven wat dan een programma van 15 juni zou zijn, namelijk Roseanne. Verder ontbreekt alle EPG informatie van Net5 in Transport Stream 1 op 514 MHz. Het is te hopen dat Multikabel dit nog wil oplossen voor 31 augustus, maar ik ben bang dat hier ook wel niets meer aan zal gebeuren. Ze hebben immers het afgelopen half jaar bar weinig problemen opgelost in afwachting van het signaal van Casema.
   
 4. "Nu" = present :roll:
   
 5. De EPG van /Geschiedenis klopt totaal niet (meer), toevallig wel één van de kanalen waar ik graag van opneem. Zijn er meer bij wie dat ook het geval is?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina