1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Grrrrrr het is weer zo ver.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door kustlijn, 1 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik gebruik momenteel even een niet aanbevolen ontvanger voor wat testjes. Het viel mij op dat deze ontvanger op TRT geen geluid weergeeft. Kan iemand voor mij even verifieren of het geluid op TRT wel werkt op een aanbevolen ontvanger?
   
 2. ik heb de panasonic en geluid is prima bij trt maarja ik versta het toch niet
   
 3. Bedankt voor de snelle reactie. Dan ligt het dus op de één of andere manier aan de door mij gebruikte ontvanger.
   
 4. Is opnieuw doorgegeven, met verzoek het ook op de DTV-kwesties-pagina te zetten.

  Dat blijft zo, kanaal is per 1 juli niet meer beschikbaar en zal straks uit de lijst gehaald worden.
   
 5. Het verdwijnen van Performance Channel is het gevolg van de overgang naar het digitale TV & Radio signaal van Casema dat rond 15 juli op de planning staat. Casema heeft Performance Channel niet in het kanalen pakket zitten en is kennelijk ook niet van plan om Performance Channel voor de Multikabel klanten te gaan toevoegen. Vreemd genoeg zit Performance Channel wel bij @Home in het pakket, maar dat is voor de Zesko directie dan kennelijk geen reden om via Casema een noodoplossing te regelen voor de Multikabel klanten. Het enige dat je kan hopen is dat straks per 1 januari 2008 het digitale TV signaal bij @Home vandaan zal in plaats van bij Casema. Dat zou dan betekenen dat Performance weer terug is. Ik vrees echter dat digitale TV en Radio een Casema aangelegenheid gaat worden. Dat zal voor de @Home klanten ook wel een onaangename verrassing worden.

  Persoonlijk blijf ik vinden dat de hele gang van zaken rond de integratie van Casema, @Home en Multikabel nauwelijks uit te leggen is aan de klanten. Continu zit je je af te vragen waarom de klanten van het ene integratie bedrijf wel iets behouden en de andere niet. @Home heeft immers ook de keuze pakketten ingevoerd terwijl Performance Channel daar wel behouden is gebleven.
   
 6. Het verzoek is aangekomen. Deze kwestie staat nu ook op de Kwesties webpagina van Multikabel:

   
 7. Beste Archie,

  Kan jij kijken of diverse tv zenders en vooral de commercielen en publieke omroepen qua kwaliteit achteruit gegaan sinds dat ze hebben zitten kloten.

  Ik het gevoel dat ik bij de bovenstaande zenders minder kwaliteit is.


  Graag hoor ik van je en bedankt alvast.
   
 8. Aan de bron van de signalen is volgens mij nog niets veranderd. Dat gaat pas per 15 juli gebeuren als zo overgaan op het signaal van Casema.

  Wel heb ik de laatste paar dagen 's avonds storingen gezien bij de commerciele kanalen in Transport Stream 1 op 514 MHz (SBS, RTL 7, Veronica, etc.). Ik denk echter dat het niet veel zin heeft om me daar nog druk over te maken, omdat ik niet verwacht dat Multkabel daar nog voor in actie kom voor 15 juli. Verder hoor ik er ook geen anderen over dus zal het wel weer een plaatselijk probleem zijn.
   
 9. Oeps, dat was de verkeerde Transport Stream die ik hierboven noemde. Het moet Transport Stream 6 op 546 MHz zijn waarin de kanalen RTL4, RTL5, etc. zitten. Vanavond waren er weer storingen in het signaal waarneembaar.
   
 10. Moeten we alvast een nieuw topic openen voor, over 3 dagen? :wink:

  Gr. Eric (zit alvast met gekruiste vingers en kromme tenen).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina