1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Grrrrrr het is weer zo ver.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door kustlijn, 1 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor Sailing Channel geldt dat er geen signaal is. De video datastream (PID = 0x0141) en de audio datatreams (PID = 0x0142, 0x0144 en 0x0CE) zitten momenteel niet in Transport Stream 3 op 682 MHz. Gevolg: geen beeld en geluid. Vreemd genoeg wordt de ECM datastream (PID = 0x0149) met de decoderingsinformatie voor Sailing Channel wel doorgegeven. Er zit dus gewoon iets fout bij Multikabel.
   
 2. Voor Performance Channel geldt dat alles gewoon aanwezig is, dus er is een video en een audio datastream en ook de ECM datastream met decoderingsinformatie is aanwezig. De bijbehorende Program Map Table (PMT) informatie van Performance Channel is ook in orde. Conclusie: Multikabel heeft dit kanaal nog niet goed gezet in het provisioning systeem (Irdeto CAS).
   
 3. Hoewel ik hem vroeger ook niet in het 'plus' pakket had, dus misschien hebben de ex-plussers hem gewoon niet erbij gekregen om die reden en zien anderen die hem vroeger nog wel hadden wel, dat kan ik niet checken. Maar ik vind dat niet echt de moeite omdat hij er officieel niet meer zou zijn.


  @Titan:
  De nieuwe kanalen komen per 15 juli er pas bij, dat was al bekend, maar is niet erg duidelijk in de berichten. Vandaar dat dit nu bij de meldingen erbij staat denk ik, want daar zullen wel meer vragen over binnen gekomen zijn.
   
 4. Voor Eurosport 2 geldt dat er op het eerste gezicht niets bijzonders aan de hand lijkt. Alle datastreams zijn aanwezig inclusief de bijbehorende decoderingsinformatie. op zich niet zo verwonderlijk aangezien de Panasonic wel Eurosport 2 gewoon weergeeft.

  Bij nader onderzoek valt mij op dat het StreamType van Eurosport 2 met "ISO/IEC 11172" anders is dan bij de standaard Eurosport.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Het StreamType van de standaard Eurosport wordt volgens mij door nagenoeg alle SDTV gebruikt, maar sowieso is het vreemd dat Eurosport twee verschillende StreamTypes zou aanmaken. Ik heb echter geen idee of dit per 1 juli veranderd is bij Eurosport 2 of altijd al zo geweest is.
   
 5. Ik ben zelf in het bezit van het totaal pakket. Heb even alles nagelopen hoe alles bij mij ervoor staat. En dit is het resultaat:

  Geen Performance (maar die zouden we niet meer krijgen per 1-7 zoals hier op het forum te lezen is.)
  Geen Sailing Channel (Code 48-32 geen signaal. Even later springt ie over naar code 52-32 geen signaal)

  Verder doe alle zenders het hier(Heerhugowaard) het weer.
   
 6. Ik moet zeggen dat de kwaliteit van het signaal slecht is.
  Ik zat vannacht TV te kijken, en constant liep het beeld vast in blokjes.
  En dat gebeurde op vrijwel alle kanalen.
  Dit was voor het afgelopen weekend niet.

  Ook nu (10:31) loopt in RTL7 Holland doc en Geschiedenis TV af en toe zware storingen door het beeld.
   
 7. Volgens de Kwesties webpagina van Multikabel hebben ze alleen nog maar problemen met Sailing Channel. Ik zie echter dat de video en audio datastreams van Sailing Channel weer terug zijn. Aan Eurosport 2 zie ik geen veranderingen en ook aan Performance Channel valt weinig te zien.

  Kan iemand even verifieren wat de huidige toestand is van Sailing Channel, Performance Channel en Eurosport 2?
   
 8. Eurosport 2 is bij mij goed te zien ook na 10 minuten is het beeld en geluid nog goed (valt dus niet meer weg)

  Sailing Channel heeft een goed geluid en beeld

  Performance Channel geeft foutcode E19 , uw preview periode is verlopen, aan.

  Tijdens dize ronde zag ik dat de kwaliteit van Discovery civillisation slecht is, bevriezend beeld en dergelijke.
   
 9. En wat is je signaal-sterkte dan op dat moment ?
  Kan ook lokaal bij jou een signaal probleem zijn (ik heb het tot nu toe niet gemerkt en van anderen hoor ik ook geen klachten over blokken)
   
 10. Eurosport-2 had alleen problemen bij mensen met een Samsung HD-ontvanger, die was gisteren bij mij probleemloos op een gewone ontvanger dus daar is niets van te zeggen. Misschien kan iemand met een HD ontvanger daar nog even naar kijken.

  De E-19 van Performance komt omdat dit kanaal niet meer beschikbaar is sinds 1-7. Eigenlijk zou het kanaal verwijderd kunnen worden maar dat heeft op dit moment even geen prioriteit omdat er veel andere problemen en aanpassingen spelen op dit moment die een hogere prioriteit hebben. Verder zijn er tijdens de onweersbuien van de laatste dagen ook veel storingen opgetreden die hoge prioriteit hebben. Dus tot het kanaal echt weg is blijven we vermoedelijk die E19 nog even zien.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina