1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung DCB-H360R HD Decoder

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door JanD!, 10 jun 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat zal niet veel zijn. Het digitale signaal van Multikabel wordt de komende weken vervangen door het digitale signaal van Casema, dus Multikabel zal het verder worst zijn en ik denk niet dat Samsung hier mee leest, laat staan dat Multikabel dit voor haar klanten aankaart bij Samsung.
   
 2. Dan zal een probleem eerst als een bug erkent moeten worden, vervolgens zal de fabrikant dan aangespoord moeten worden om bug fix uit te brengen die daarna wordt aangeboden via het kabelnetwerk. Uit de informatie die ons ter beschikking wordt gesteld via de Kwesties rond Digitale Televisie webpagina van Multikabel lijkt het er in ieder geval op dat het probleem nog niet erkend is.
   
 3. Het probleem is wel onderkent en wel door de software update die door de fabrikant - via de MK site - wordt aangeboden.
  De een noemt het een bug-fix, de ander een software update. beide geeft als resultaat dat iedereen kan genieten van DTV, na de netwerktransfer van MK naar Casema, onafhankelijk welke decoder hij/zij gebruikt.
   
 4. Ik heb geen idee hoe je aan deze informatie komt, maar er is op dit moment nog geen nieuwe firmware update, ook wel software update genoemd, voor de Samsung DCB-H360R. Daarnaast verstrekken de kabelbedrijven in de regel geen informatie over wat er precies gefixd is in een nieuwe firmware release, dus is het nog afwachten of Samsung ook dit punt heeft meegenomen in de nieuwe firmware die binnenkort vrijgegeven zal worden als de testen met goed gevolg zijn afgerond.
   
 5. Ik kon afgelopen zaterdag mijn decoder (HD, 200707 versie) updaten hoor. Dus blijkbaar is er toch iets vrijgegeven.

  Ik zal vanavond eens de gegevens van de loader opschrijven.
   
 6. Van de Multikabel website:

  Huidige software update:
  127

  Volgens mij staat die er al enige tijd...
   
 7. Het kan natuurlijk zijn dat je niet eerder een firmware update had uitgevoerd, maar de versie die Multikabel op het kabelnetwerk heeft staan voor de Samsung DCB-H360R dateert al weer van 4 januari 2007. Zie hier voor de actuele stand van zaken.
   
 8. Er is een nieuwe firmware te downloaden voor de HD ontvanger; versie 130.
   
 9. Is er nog ergens een changelog te bekijken?
  Ben wel benieuwd wat er veranderd is
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina