1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung DCB-H360R HD Decoder

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door JanD!, 10 jun 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben bang dat ik deze woorden toch weer terug moet nemen. Het viel mij zojuist op dat zowel bij BBC Prime als bij Travel Channel de Program Map Table (PMT) informatie wel aangeeft dat er meerdere DVB ondertiteling datastreams zijn, maar dat die er in werkelijkheid niet zijn. Dat kan vreemd gedrag veroorzaken in ontvangers waarvan dan mogelijk de DCB-H360R het slachtoffer is geworden. Die fouten wordt dus veroorzaakt door Multikabel en zullen ook door Multikabel opgelost moeten worden.
   
 2. Nog iemand die een antwoord op bovenstaande zaken kan geven? Dan kan ik wat door gaan geven.....
   
 3. Twee dagen heeft het gewerkt met zowel travel als BBC Prime in de lijst. met 20 radio zenders.
  Ook 30 radio zenders geprobeerd , alles bleef op zijn plaats staan.
  Gister bezig geweest met andere TV zenders in de lijst geen probleem. 2e fav lijst gemaakt met 8 TV Muziek zenders geen probleem.
  Vandaag (21 juni smiddag om 1400 uur) 3e fav gemaakt met 4 zenders (XXX). geen probleem. Robleem verholpen dacht ik.
  Radio zender gaan luisteren, om ongeveer 1630 uur hoorde ik Tekenfilm geluiden, was de decoder naar TV gesprongen op cartoon zender. Lijst gecontroleerd en alle instelling stonden weer zo als in eerder post(14 juni)beschreven Fav 2 en 3 waren weg, en de radio zenders stonden weer merendeels op Not complete.

  Dus probleem niet opgelost, maar wel een paar dagen stabiel gebleven.

  Jan
   
 4. Dus je had BBC Prime en Travel Channel weer terug geplaatst in de lijst. Wil je dit ook melden wanneer je dat doet zodat ik in de gaten kan houden wat er anders is waardoor het dan twee dagen wel blijft draaien?

  Had je terugkoppeling van Multikabel ontvangen waardoor je de indruk had dat er iets was gedaan en het probleem verholpen was? Het gaat immers niet vanzelf opeens weer goed, dan moet er iets gedaan zijn door Multikabel.

  Het enige dat ik nu kan zien is dag de Sloveense DVB ondertiteling datastream van Travel Channel nu weer aanwezig is terwijl die op 19 juni weg was. De Portugese DVB ondertiteling datastream van Travel Channel ontbreekt nog steeds evenals alle DVB ondertiteling datastreams van BBC Prime.

  Aangezien ik niet wist of je nog steeds aan het testen was heb ik de afgelopen dagen niet regelmatig gecontroleerd of er iets veranderd was aan BBC Prime of Travel Channel. Ik heb dus geen idee sinds wanneer Multikabel nu precies die Sloveense DVB ondertiteling datastream heeft teruggeplaatst. Jammer genoeg zijn er dus geen conclusies te verbinden aan de huidige stand van zaken.
   
 5. Nee, in eens bleef alles goed staan.
  Aangezien ik dit probleem een paar maanden terug ook heb gehad en het toen vanzelf over ging, hoopte ik dat nu ook ging gebeuren.

  Het testen gaat wat rommelig ivm met onregelmatige werktijden en huisgenoten die TV willen kijken...
  Maar de komende weken heb ik wat meer tijd.

  In Fav1 staan nu 48 zenders (geen prime en Travel) en geen radio zenders.
  vanavond ga ik die er weer bijzetten.

  jan
   
 6. Zet dan om te beginnen alleen BBC Prime erbij en laat dat tot morgenavond zo. Als dat goed blijft gaan geef dan even een berichtje op dit forum zodat ik even kan controleren of er nog sprake is van dezelfde toestand met betrekking tot de DVB ondertiteling datastreams. Ik geef je dan een seintje waarna je Travel Channel erbij kan zetten.
   
 7. Het is nu zaterdagmiddag 1730 uur. De favorieten lijst is o.k. gebleven de afgelopen 2 dagen. Met BBC prime erbij dus. Ik ga vanavond Travel er bij zetten.

  jan
   
 8. Goed, de toestand van de DVB ondertiteling datastreams bij BBC Prime en Travel Channel is niet gewijzigd sinds afgelopen donderdag. Dat wil dus zeggen dat alleen bij Travel Channel één van de twee geconfigureerde DVB ondertiteling datastreams daadwerkelijk aanwezig is, namelijk de Sloveens-talige. Bij BBC Prime zijn wel 7 DVB ondertitelingsdatastreams geconfigureerd, maar niet daadwerkelijk aanwezig in de Transport Stream.
   
 9. Hi,
  Ik was even een paar dagen 'non-communicado' maar...

  Ik vind het een interessante discussie tussen JanD en Archie, maar wellicht is er meer aan de hand met de Samsung HD decoder...

  Heb afgelopen vrijdag ook maar weer eens de tijd genomen om het een en ander uit te proberen. Allereerst eens al mijn Fav lijsten bekeken: zoals eerder gemeld mijn Fav1 voor TV was vervuild met Garuda, ZeeTV etc. Mijn Fav3 (alle HD zenders) was ook overhoop gehaald (stonden allerlei radiozenders in).

  Vervolgens alle Fav lijsten één voor één leeggemaakt. Dat wil zeggen: geprobeerd...
  Blijkt er een Fav3 radiozenders te zijn met 3voor12Central die er niet uit te halen is! Wat ik ook doe (alles weghalen, alleen deze selecteren en weghalen, alles toevoegen en alles weghalen) steeds blijft 3voor12central in deze Fav3 lijst staan.

  Ten einde raad een 'terugzetten naar fabrieksinstellingen' gedaan. Eindelijk zijn al mijn Fav lijsten leeg. Vervolgens ze allemaal weer in de gewenste staat gebracht (in mijn geval alleen TV lijstjes fav1, fav2 en fav3).
  Na drie dagen nog steeds allemaal OK...

  PS: ik heb wel niet travelchannel of BBC prime in mijn lijstjes gezet!
   
 10. Heb sinds vrijdag 10-08-2007 ook het probleem.
  een radio zender valt weg en de boel ligt door elkaar.
  BBc prime heb ik er nooit in gehad wel Travel.
  Heb de Samsung al vanaf Januari en nooit een probleem mee gehad.
  Software en hardware is de nieuwste (laatste)versie.

  Ik zit op de kabel van @Home in Almelo.

  Wacht met spanning af wat er uit dit topic komt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina