1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen teletekst/ondertiteling op BBC met Humax pvr9200c

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door mvennik, 30 mei 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Met de Humax ontvang ik op BBC 1 en 2 geen teletekst en of ondertiteling; op de BBC 3 en 4 vreemd genoeg wel en om het nog vreemder te maken op mijn Samsung DCB9401 in de slaapkamer ontvang ik wel teletekst/ondertiteling.
  Reset heeft niet geholpen.

  Herkent iemand dit probleem?
   
 2. Heb ik ook.
  Even time-shiften en de ondertiteling is weer terug.
   
 3. Bedankt KickS.
  Vreemde bug is dit trouwens (ik zal hem ook op het tvhome melden).
   
 4. Ik heb nog even de Program Map Table (PMT) informatie opbouw voor teletekst en ondertiteling van BBC One en Two vergeleken met die van BBC Three en Four, maar ik kan zo op het eerste gezicht niets bijzonders ontdekken. Ook alle benodigde decoderingsinformatie is aanwezig. Lijkt dus een bug te zijn in de Humax iPVR-9200C wat natuurlijk al tijdens de fieldtesten ontdekt had moeten worden.
   
 5. Dit is misschien wel uit de field tests gekomen maar we kunnen nog steeds niet de laatste firmware laden toch ?
  Heeft iemand enig idee wanneer dit wel kan ?
   
 6. De laatste firmware versie is de versie waarmee de Humax iPVR-9200C is uitgeleverd. Er is nog geen nieuwe firmware versie voor de iPVR-9200C. Het feit dat je bij de iPVR-9200C wel in het firmware update menu kan komen wordt veroorzaakt doordat Multikabel eigenwijs is en de oude test firmware versie voor de iPVR-9200C op de kabel heeft laten staan nadat die versie officieel goedgekeurd was. Die hadden ze moeten weghalen, maar dat verdommen ze. Zie ook hier voor meer informatie.
   
 7. Kan het te maken hebben met het onderstaande: dat de DVB-ondertiteling wel goed wordt behandeld door de Humax maar de tt-ondertiteling niet (zoals vermeld doet tt het ook niet -meteen, dwz zonder te timeshiften- op de bbc1 en 2) ?

  Kanalen met DVB ondertiteling bij Multikabel:
  Kanaal: DVB ondertitelingstaal
  Nat Geo Wild: Nederlands
  Zone Reality: Portugees
  Travel Channel: Sloveens, Portugees
  BBC Three: Engels
  BBC Four: Engels

  BBC Prime: Hebreeuws, Tsjechisch, Pools, Hongaars,
  Roemeens, Italiaans, Servisch
   
 8. Dat zou kunnen. Dan zal je eerst moeten bepalen welke variant ondertiteling bij BBC Three en Four automatisch wordt weergegeven zonder te timeshiften. Dat kan je bepalen door tijdens de weergave van de ondertiteling het ondertitelingsmenu op te roepen via de afstandsbediening en dan te kijken welke regel geselecteerd is. Als het goed is staat er in dat menu twee keer Engels. Als de tweede regel met Engels geselecteerd is dan wordt de DVB ondertiteling getoond en als de eerste regel geselecteerd is dan wordt ondertiteling via teletext getoond.
   
 9. BBC 3 en 4 wordt automatisch de DVB ondertiteling weergegeven. Je kunt wel switchen naar de TT ondertiteling.
   
 10. Dan is dat misschien een aanwijzing. Ik zal vanavond even kijken of ik nog wat vergelijkbare kanalen ala de BBC's kan vinden qua opbouw die je dan ook eens zou kunnen uitproberen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina