1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Casema, @Home en Multikabel gaan tarieven gelijk trekken

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door ArChie, 8 mei 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zeg ook mijn X'tra abbonement op dan als ze het duurder en langzamer gaan maken. Ik bedoel je betaald bijna wel al de hoofdprijs naar mijn mening!

  Maar hopelijk zijn ze verstandig :D want ik ben zeer tevreden over Multikabel, maar er zijn toch grenzen!!

  Andere providers hebben ook degelijk snelheden voor een lagere prijs, maar ja of je die altijd haalt is maar de vraag, maar het is wel het overwegen waard lijkt me??
   
 2. Ik weet van diverse mensen dat ze die snelheden vaak niet halen..
   
 3. De MGV heeft navraag gedaan bij Multikabel naar aanleiding van de onrust die onstaan is bij met name Xtra abonnees. We ontvingen vandaag (22-5-2007) van Multikabel de volgende officiele reactie:

   
 4. Met dank aan de MGV, dat dit nu duidelijk is ;-)

  Joeppie ik kan blijven en ben weer een blij mens :D :D :D

  MGV Thanks..
   
 5. Als bestuur denken we daar heel hard over na. Dat wordt geheid een issue voor de Algemene Leden Vergadering.
   
 6. Waarom is Multikabel de enige van de 3 providers die nog niets officieel naar buiten heeft gebracht qua nieuwe pakket indeling van Internet en Telefonie?

  Het is toch wel zo netjes om zoiets ruim van te voren te laten weten aan de klanten, het is tenslotte over een maand al juli...
  Het zou beter zijn als alle klanten netjes een brief thuis kregen met wat er nou precies gaat veranderen....
   
 7. Uit het feit dat er nog geen mededelingen door MK zijn gedaan trek ik de conclusie dat er op de korte termijn niets in het nadeel van de klanten zal veranderen. Wij hebben geen redenen om aan te nemen dat MK klanten niet in de gelegenheid zou stellen om hierop te anticiperen.

  Uit het feit dat @Home en Casema wel alreeds hun wijzigingen aankondigen trek ik de conclusie dat MK kennelijk nog niet zover is.

  Op dit moment blijken de 3 bedrijven nog niet uit 1 mond spreken en spreken zeker niet namens elkaar. Elk lijkt zijn eigen traject uit te zetten om veranderingen door te voeren, echter wel met een gemeenschappelijk doel.
  Het enige wat min of meer zeker lijkt te zijn is dat de fusie in 2008 rond zou moeten zijn. Ik denk dat tot zolang er nog onderling verschillen zullen bestaan en geleidelijk zullen worden weggewerkt. Dus ik vraag me af of de veranderingen die je bij Casema en @Home nu aangekondigd ziet ook de definitieve specificaties zullen zijn.

  Er is een MGV-MK overleg in de maak waarin wij hopen dat er meer duidelijkheid wordt verschaft.
   
 8. Inrichting kabelbedrijf krijgt vorm
  19-06-2007

  De directie en OR-en van de kabelbedrijven @Home, Casema, Multikabel en QuickNet, zijn het eens over de integratieplannen die leiden tot één nieuw nationaal kabelbedrijf. Daarnaast is met Abva/Kabo, FNV, CNV Publieke Zaak en VMHP-N een onderhandelingsakkoord bereikt over een Sociaal Plan.

  De komende maanden gaan de vier bedrijven een gezamenlijke nieuwe organisatie vormen. Dit gebeurt zonder gedwongen ontslagen. In één Sociaal Plan, dat geldt voor alle medewerkers van de vier organisaties en dat loopt tot 1 juli 2009, worden medewerkers met inzet van actief mobiliteitsbeleid begeleid van werk naar werk, binnen (of zonodig buiten) de onderneming.

  CEO Bernard Dijkhuizen: “Het overleg tussen de betrokken partijen was pittig maar steeds constructief. De bedrijven, vakbonden en ondernemingsraden hebben samen de schouders eronder gezet om te komen tot een rechtvaardig en sociaal vangnet voor de gevolgen van het integreren van de vier bedrijven. Een positieve factor vormde verder de coöperatieve opstelling van aandeelhouders Cinven en Warburg Pincus. Het overeengekomen Sociaal Plan weerspiegelt het karakter van de onderneming.”

  De volgende stap betreft de uitvoering van de integratieplannen.

  Over Zesko Holding BV:
  Zesko Holding (@Home, Casema en Multikabel) bereikt 3,5 miljoen huishoudens met kabeltelevisiediensten – de helft van alle huishoudens
  in ons land. Met 1,2 miljoen breedbandinternet-, 500.000 digitale tv- en 450.000 telefonie-aansluitingen is het bedrijf de grootste aanbieder van kabeldiensten in Nederland. Bedrijven en instellingen zijn afnemers van zakelijke telecommunicatie-diensten.

  Het verzorgingsgebied strekt zich uit over het merendeel van Nederland. Daarmee is de combinatie een landelijke aanbieder met sterk regionale binding. Het bedrijf opereert onder zijn bekende merken met bijbehorende diensten op de markt: @Home, Casema, Multikabel en @Work (het merk voor de zakelijke diensten van @Home).

  Bron : Multikabel
   
 9. Op het DutchMedia Weblog van David de Jong is wat meer achtergrond informatie te lezen met betrekking tot bovenstaand persbericht van Zesko Holding. Ook is daar het Sociaal Plan te vinden.
   
 10. Bij Planet Multimedia is nu ook een soortgelijk artikel te vinden over de fusie.

  Volgens dat artikel gaat het kantoor in Alkmaar dicht:
  Daar zullen een hoop Multikabel medewerkers die in Noord-Holland wonen niet blij mee zijn als ze nu voor hun werk naar Utrecht moeten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina