1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Casema, @Home en Multikabel gaan tarieven gelijk trekken

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door ArChie, 8 mei 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bron: DutchMedia

  Dit betekent een prijsdaling van € 0,19 bij Multikabel. Op zich is het natuurlijk interessanter om te weten wat er met de inhoud van de diverse analoge en digitale pakketten gaat gebeuren. En bij Casema en @Home kost het Digitale Standaard pakket niets extra terwijl daar bij Multikabel € 1,95 voor betaald moet worden.
   
 2. Zal de bal nu aan het rollen komen, ik hoop dat ze de MGV in de LOOP houden!!
   
 3. Bron: AD
   
 4. Inmiddels heeft Casema de nieuwe voorwaarden, prijzen en snelheden (!) bekend gemaakt.
  Zie deze link

  Op dit moment is nog niet bekend is of Multikabel de pakketten ook gelijktrekt hiermee.
   
 5. Ik hoop inderdaad dat de mgv blijft, want geen van alle andere providers heeft zo'n uitstekende gebruikersgemeenschap. Ik vind het altijd erg fijn om een plek te hebben waar je nog eens terecht kan met problemen, zonder gelijk bij die (meestal) onnozele service "het zal wel aan je eigen instellingen liggen sorry het lag toch aan ons" medewerkers te moeten aankloppen.

  Als het nou een eventueel algemeen forum zou worden, graag wel subfora per regio ofzo...
   
 6. Op onze frontpage staat een artikel me een vergelijking van de nieuwe pakketten van Casema (waarvan Casema zegt dat deze gelijk worden voor alle 3 kabelaars) met de internet en telefonie pakketten van Multikabel. De vermoedelijke specificaties van Easy/Family/Power/X-tra en telefonie+TV kun je hieruit afleiden.


  Verder heeft Multikabel ondertussen op hun website naast de nieuwe pakketindeling voor digitale TV ook een belbundel voor "onbeperkt" bellen ingevoerd. Als je telefonie hebt en inlogt op de service-site kun je deze belbundel nu al nemen:

   
 7. Dat zal toch niet??
  Ze gaan niet zomaar mijn snelheid verlagen op mijn X-tra abonnement :twisted: :evil: :?:

  Als ze dat flikken zeg ik per direct mijn kabel op!!!!!!!!!!
   
 8. Dat zou echt de ultieme manier zijn om je X-tra klanten weg te jagen snelheid verlagen en prijs verhogen. Ik denk dat ze dit ook niet direct zullen doen. Waarschijnlijk zijn ze nog aan het overleggen hoe ze dit gaan aanpakken want anders hadden ze de veranderingen ook wel direct bekend gemaakt samen met casema.

  Als ze de nieuwe prijzen echt gaan doorvoeren dan zitten we slecht bij multikabel want dan zal er een grote groep klanten zijn die flink meer moeten gaan betalen.
   
 9. De prijsverhogingen vallen wel mee voor de meeste internet abonnementen is het bijna niets, terwijl de snelheid wel fink omhoog zou gaan. Alleen "Power" zou dan qua prijs 5 euro omhoog gaan, maar daarbij zou dan telefonie weer gratis zijn. Voor een "power-bundel" wordt het dan zelfs iets goedkoper, terwijl de snelheid download 15% omhoog zou gaan en upload 50% omhoog.

  Of X-tra echt in snelheid omlaag zal gaan is natuurlijk de vraag. Misschien geldt dat voor bestaande klanten niet, of misschien houdt Multikabel toch andere snelheden aan, dat is ons niet bekend. Wij kunnen nu alleen nog uitgaan van de uitspraken van Casema die schrijft dat dit voor alle 3 kabelaars zal gaan gelden.

  Blijft allemaal nog even gissen tot er echt nieuws van Multikabel gaat komen....
   
 10. Ik zat niet alleen aan internet te denken maar ook bijvoorbeeld aan als je er digitaal televisie pakket van 5 euro er bij hebt als die dan naar 9.95 gaat en je hebt daarnaast power internet dan is dat toch een verhoging van bijna 10. Inderdaad als telefonie gratis wordt dan kan je dat er weer tegenover af strepen en zoals je zegt het is allemaal gissen op dit moment dus het is even afwachten wat het wordt. Ik hoop in ieder geval dat het service niveau wat we nu kennen van Multikabel behouden blijft.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina