1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen Humax iPVR-9200C op de geschikte ontvangers webpagina?

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door ArChie, 2 mei 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarom ontbreekt de Humax iPVR-9200C eigenlijk op de geschikte ontvangers webpagina van Multikabel? Het viel me op dat Multikabel wel de recenter geïntroduceerde Samsung DCB-B270R heeft toegevoegd, maar van de al veel eerder verkrijgbare Humax iPVR-9200C ontbreekt nog steeds elk spoor. Wil Multikabel hiermee misschien aangeven dat de Humax iPVR-9200C niet geschikt is voor digitale TV van Multikabel en klanten geen ondersteuning kunnen verwachten voor deze PVR? Vreemd genoeg heeft men wel een firmware download kanaal gereserveerd voor de Humax iPVR-9200C.
   
 2. Nog steeds geen Humax iPVR-9200C op de Geschikte Digitale Ontvangers webpagina van Multikabel, maar in de "Digitale Televisie Special" reclame folder staat de iPVR-9200C wel in het lijstje van Personal Video Recorders op pagina 18. Multikabel kan dus in ieder geval niet meer eventueel ontkennen dat ze de Humax iPVR-9200C niet ondersteunen mochten er zich onverhoopt grote problemen voordoen met deze PVR.
   
 3. Dat kunnen ze vaaast wel 8)

  Overigens is de leverbaarheid van de Humax produkten verbetert sinds ik heb geprobeert er een te kopen, nu zie je ze overal :)
  Of misschien weet ik nu beter waar ik moet kijken....
   
 4. e.e.a. heeft te maken met de veranderingen agv de fusie. Dit kost even tijd voordat ook de communicatie weer op het 'oude' niveau is. Uiteraard is het netwerk van MK geschikt voor de humax PVR

  Anoniem
   
 5. erikm

  erikm Forum Member

  Kunnen we wel, doen we niet :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina