1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zenders liggen er constant uit

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Titan, 28 apr 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De zenders Boomerang en alle regionale zenders liggen er constant uit.

  Hebben hier andere mensen ook last van. Heb tot twee keer toe aangeven bij Multikabel, maar ze doen er niks aan.

  Hier betaal ik toch niet voor Multikabel!!!!

  Graag hoor ik van andere of zij er last van hebben.

  Het zal toch niet aan het warme weer liggen?????
   
 2. Vermeld je regio of postcode (4 cijfers), kunnen andere gebruikers uit je omgeving dit checken. Hier (Den Helder) in ieder geval geen last...
   
 3. Mijn postcode is 1742
   
 4. Hier postcode 1742, om 0:21, géén problemen met de regionale zenders.... (boomerang valt onder plus(extra), en ik heb alleen het basis pakket).
   
 5. Zoiets kan ook door je huis-installatie komen, controleer de signalen eens in het menu van je ontvanger. Vooral de "BER" is belangrijk, dit geeft fouten in de ontvangst aan, dat moet normaal op 0 staan. Signaalsterkte is niet zo belangrijk, als de BER maar nul blijft.
  Bij digitale TV is het signaal goed of het is helemaal weg of blokkerig, een tussenweg zoals bij analoog ruis/strepen op het beeld heb je niet.

  Controleer bij een BER die niet nul is eens de coax-bekabeling of sluit de digitale ontvanger eens rechtstreeks aan op je coax-doos in de muur. Is het daar ook niet goed en is je analoge TV ontvangst op bepaalde kanalen ook niet goed neem dan contact met de helpdesk op en meldt dit. In dat geval is er misschien iets mis met je aansluiting.
   
 6. De storing doen zich voor op alle regionale kanalen (tv-noord, tv-gelderland, at5, tv-nh, tv friesland), consumenten tv, 101 tv, boomerang, cultura, politiek 24, nos tv, etc.

  Met mijn kabel is niks mee, aangezien net een half jaar vervangen zijn. De video recorder is er tussenuit, omdat hij wel storing veroorzaakte.

  Graag hoor ik meer van mensen in Schagen van postcode 1742 last heeft. Hierna kan ik eventueel klacht indienen.

  Nog een vraag aan "Ceess", waar kan ik mijn BER ontvangt signaal vinden op mijn Samsung digitale HD ontvanger. Hoor graag van je. Groet en dank Titan.
   
 7. Doet de storing zich de hele dag voor?
   
 8. Ja, dat klopt. Heb jij dan geen last van storingen?
   
 9. De BER waarde wordt getoond in het scherm met de uitgebreide EPG informatie dat je te zien krijgt door twee keer op de Info toets van de afstandsbediening te drukken.
   
 10. Nee, ik heb totaal géén problemen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina