1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aansluiten home cinema op Humax decoder

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door user64, 16 apr 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds 2 wk ook de Humax IR-FOX C.
  Tot op heden 16/04 geen problemen alleen een volgende vraag;
  Kan iemand mij vertellen hoe ik via mijn huidige Home-Cinema set het (dolby) geluid naar mijn set kan krijgen..... Bezit niet de S/PDIF op de home cinema set, wel S-VIDEO aansluiting, maar boet ik dan geen kwaliteit in ? Of kan ik de set aansluiten op de decoder via de video-scart ingang?

  Wie kan mij hierbij een tip geven?

  Met vriendelijke groet,

  user64
   
 2. Heb je uberhaupt digitale audio ingangen op je home cinema set? Zit er bijvoorbeeld in plaats van de optische S/PDIF aansluiting misschien wel een coaxiale S/PDIF aansluiting op? In dat geval zou je namelijk een optisch naar coaxiaal convertor kunnen gebruiken die je bij de elektronica zaken kunt halen.

  Als er geen digitale audio ingangen op de home cinema set zitten dan blijft in feite alleen de SCART aansluiting over als mogelijkheid om het analoge geluid naar de set te leiden. De S-Video aansluiting geeft alleen video signalen door, geen audio signalen.
   
 3. Hallo ArChie,

  Allereerst bedankt voor je raad, alleen blijft er helaas maar 1 optie over, de scart. Alleen zal ik hier weinig gebruik van maken, want het geluid uit de TV klinkt veel beter als de Home Cinema set( klinkt erg goedkoop, terwijl als ik DVD,s afspeel, is het geluid fantastisch! Is ook goed bij de radio en cd's)

  Met vriendelijke groet,

  user64
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina