1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

digitenne vs multikabel

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door nielsz1972, 5 mrt 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Afgelopen zondag prima digitenne ontvangst in Langedijk :D
   
 2. Zelfs al is het helemaal geweldig, dan nog is het maar 1 derde van de zenders die je bij multikabel hebt voor een iets lagere prijs...
   
 3. Klopt, maar toch ideaal als je geen zin hebt om kabels door je huis te trekken naar bijv. een bovenverdieping, voetbal in de achtertuin te kijken zonder meters coax uit te moeten rollen of voor mensen die op de camping tv willen kijken. :oops:

  Eric
   
 4. Maar dan moet je dus wel dichtbij de zender wonen, want in het grootste deel van noordholland heb je echt wel een hoge buitenantenne nodig om uberhaubt te kunnen kijken, en dan heb je weer heel wat meters coax nodig :) (en in de 'buitengebieden' heb je nog lang niet alle aangeboden kanalen)
   
 5. digitene ipv multikabel

  Was altijd zeer tevreden over multikabel, zowel voor TV als voor internet als voor telefoon. tot een paar maanden geleden een trutje vfan Multikabel belde dat ik goedkoper uit zou zijn met een bundel, en of ik dan ook digitale TV wilde. dat laatste wilde ik niet. Toch ontving ik ongevraagd een decoder: Gebeld, gemailt, mteruggestuurd. Factuur voor decoder: gebeld, gemailt, geschreven. Herrindering voor factuur: gebeld, gemailt, geschreven. en nu een aanmaning! Heb nu aangetekend geschreven. Ga nu morgen gelijk over op digitene. Bij multikabel werkt kennelijk niemand die kan lezen en bij zo'n bedrijf wil ik niet aangesloten zitten.

  Iemand nog interesse in dat kassie van ze, anders gooi ik hem stum tegen de muur.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina