1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Waar is mijn post????

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door biggest, 19 feb 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nou had ik het best gelezen topic hier in "Algemeen" en nu hebben ze het verwijderd. Mag er soms niet geklaagd worden over MK? Stinkt naar de misdaad en zegt alweer genoeg over de mods hier...
   
 2. Je mag best klagen, staan genoeg klachten op dit forum, maar dat aanvallen van jou is hier niet gewenst. "Stinkt naar de misdaad en zegt alweer genoeg over de mods hier..." Op dit soort geflame zit ik niet te wachten..

  Je hebt je in dat topic aardig misdragen, en uitlatingen gedaan die niet in goede aarde zijn gevallen bij heel veel mensen. Dan heb ik het puur over je aanvallende gedrag! TERWIJL er in het begin heel wat mensen werk voor je hebben gedaan! Je hebt zeer lang de kans gehad om die gewiste post correct af te handelen, en een aantal dingen recht te zetten! Want mensen MOETEN niets! Het is NB je eigen fout dat je in deze situatie zit.. Dingen eisen van mensen kan je als je de baas bent, niet als je hier een gast bent!

  Bij deze een officiele waarschuwing! Je zit nu op erg glad ijs! Dus ik zou nu met tact gaan posten als ik jou was! En je tegenover de mensen hier op dit forum verontschuldigen voor je bijna asociaal gedrag, misschien zijn er dan weer mensen die je willen helpen met je problemen..

  Misschien heb je dan wat crediet om nogmaals zeer vriendelijk te vragen of de MGV je wil helpen bij jou probleem!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina