1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Multikabel van start met online filmdienst

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door ArChie, 24 jan 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bron: Webwereld
   
 2. Bij Multikabel zelf is er op de website overigens nog geen nieuws aankondiging te vinden over deze nieuwe filmdienst.

  [​IMG]

  Wel is er al een webpagina voor deze nieuwe dienst: Multikabel Films

  Deze filmdienst staat verder los van de Digitale TV diensten. Het is dus geen uitbreiding van de Digitale TV functionaliteit met een zogenaamde Video On Demand (VOD) service. Daarvoor zal eerst een nieuwe type ontvangers ontwikkeld moeten worden.
   
 3. Zolang er DRM op zit zal ik geen gebruik maken van deze dienst, DRM is en blijft troep, en geeft alleen maar problemen indien je voor je zelf een copie wilt maken. MK succes met een dienst die niet zal lopen.
   
 4. Er had beter kunnen staan: Multikabel start met online porno film dienst..

  Er staan meer films in de sectie kont naar mond dan in de hele scifi sectie.. Wat een giller...
   
 5. --------------------------------------------------------------------------------
  Tja zoals te lezen op de website is het ook geen kopen van een film in de meeste gevallen, maar moet je dit vergelijken met een film huren.

  Of het gaat lopen laat ik even in het midden want daar heb ik geen idee van. Ik zelf zal in elk geval ook niet snel een film via die weg kijken, maar de wat minder handige downloaders zullen het misschien juist een verademing vinden om zo even simpel een filmpje te kijken.
   
 6. Bij Multikabel is nu ook een nieuwsbericht op de website verschenen:
  Bron: Multikabel
   
 7. Wat zal dit allemaal voor impact gaan hebben op de stabiliteit en de downloadsnelheid als veel mensen tegelijk, bijv. 's-avonds, een filmpje gaan kijken ?
   
 8. In theorie geen... Kabelinternet heeft zelden last van pieken en dalen. Alleen als er een component tusenzit die het niet trekt kan je dat merken, het is geen ADSL!
   
 9. Een jaar of 6 geleden met het Mr. Zap gebeuren kon dat bij Multikabel ook al, maar bij het overstappen naar het Irdeto Access systeem kon het opeens niet meer omdat de ontvangers het niet ondersteunden. :?
   
 10. Ik heb denk ik, twee jaar mister zap gehad, maar de mogenlijkheid om films te kunnen huren zat er toen niet meer bij ondanks dat er nog wel reklame voor werdt gemaakt.
  Overigens had ik met de mister zap nooit geen problemen, dit in tegenstelling tot mijn huidige panasonic.
  Het was overigens wel een bakbeest, die zap decoder.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina