1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ik voel me genomen

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door anheki, 6 jan 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Helaas kan je als klant niet veel doen aan het programmapakket. Er zijn een minimaal aantal zenders die doorgegeven moeten worden, maar er zijn in het verleden wel meer wijzigingen geweest in het pakket. En de algemene voorwaarden die iedereen heeft geaccepteerd verbieden het wijzigen van het aantal zenders ook niet.

  Over de gratis digitale ontvanger:
  Dit geldt niet voor het Power-Abonnement, maar het geldt voor de Power-Bundel. Daarmee neem je dus ook als extra digitale telefonie af en je sluit een jaarabonnement af. Dus binnen dat jaar kun je er niet vanaf. Er is al eerder een actie geweest waarbij je een gratis digitale TV ontvanger kreeg. Het laatste jaar kreeg je als kadootje een gratis jaarabonnement op mobiele telefonie van Multikabel. Nu is dat dus weer gewijzigd in een digitale ontvanger. Dat gratis-kadootje zie je natuurlijk bij veel bedrijven waar je een jaarcontract afsluit. Bij mobiele telefoons bijvoorbeeld krijg je gratis toestellen. En als je een nieuwe auto koopt krijg je vaak tegen het einde van het jaar een enorme korting, terwijl iemand die net eerder of later een auto koopt daar dan naast grijpt. Dat is erg zuur natuurlijk voor bestaande klanten, maar het is niet anders.
   
 2. Zoals ik al heb aangegeven bij de ideeën voor overleg, zou ik ook graag beloning krijgen voor lang Powerabonnee zijn. Er staat nog een borg voor kabelmodem op de rekening. Daar is al eerder een aanbieding voor gedaan meen ik. Waarom niet "spijtoptanten" als nog de gelegenheid geven die borg in te ruilen voor STB (Philips 2020 of Samsung 9401 of bij aanschaf duurdere korting van gelijk bedrag). Dus laat Multikabel creatiever zijn met hun acties en meer doelgroepen benaderen dan zoveel mogelijk mensen in de tripleplay te drukken, terwijl ze op telefoongebied nog duidelijk achter blijven qua betrouwbaarheid bij KPN (zie voorbehoud mbt alarmcentrales).
  Verder zou het Multikabel sieren als ze eens vaart zetten achter het oplossen van de vele technische storingen/beperkte gebruiksmogelijkheden op het gebied van DTV/STB's.
  @Schlauhaenchen: Ik hoop verder dat de programmaraad zoals hier boven werd beschreven de directie van Multikabel kan dwingen tot terugdraaien van het uitkleden van het analoge aanbod in combinatie met een prijsverhoging.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina