1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Software update Samsung DCB-P850R

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door Penhoorn, 2 jan 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. 299 bij BCC in Amstelveen....................en ook nog een gratis MP3 krijgen............ 8)
   
 2. de firmware update is bij mij wel via een omweg binnen gekomen.

  Bij de eerste keer selecteren word het veld niet actief maar als je maar genoeg keer op het pijltje naar beneden (die rond de ok knop zit) drukt dan word het veld actief. Na een kwartiertje downloaden was de update binnen.

  Ik heb op mijn knieen naast de decoder gezeten om na een seconde of 10 te constateren dat je de fan ook daadwerkelijk hoort uitschakelen.
   
 3. Firmware geinstalleerd, fan gaat helaas nog steeds niet uit

  Hm, firmware geinstalleerd, fan gaat bij mij niet uit..
  Decoder werkt verder uitstekend, geen klachten, maar die ventilator is echt annoying! Ben benieuwd naar de ervaringen van anderen na het installeren van de firmware?
   
 4. Re: Firmware geinstalleerd, fan gaat helaas nog steeds niet

  Wat is de lader en software versie die in het product informatie menu van de DCB-P850R wordt weergegeven na de update?

  Voor alle duidelijkheid, naar ik begrepen heb zal de fan alleen uit gaan als de ontvanger in standby stand wordt gezet. Als de ontvanger aan staat wijzigt er verder niets aan de werking van de fan.
   
 5. Hm, laderversie weet ik even niet uit mijn hoofd, sw versie is 32 (en was voor de update 31 dus hij heeft geupdate). Ik heb 'm daarna in stand by gezet maar de fan draaide nog steeds en bleef draaien helaas..
   
 6. Het software versie nummer komt overeen met wat anderen melden na de update, dus zou de update inderdaad uitgevoerd moeten zijn. Vreemd dat dit geen effect heeft op de fan. Heb je al eens geprobeerd om het apparaat even spanningsloos te maken om zo een reboot te forceren?

  Iets anders wat je kan proberen is om de ontvanger even terug te zetten naar de fabrieksinstellingen en daarna de netwerk configuratie opnieuw uit te voeren (netwerk ID = 8888, netwerk frequentie = 514 MHz, symbol rate = 6875 en QAM = 64).

  Als dat ook allemaal niet het gewenste resultaat heeft dan is er mogelijk iets met de ontvanger aan de hand. Ik neem aan dat je niet zelf geprobeerd hebt om hardware modificaties uit te voeren aan de ontvanger om de fan stiller te krijgen.
   
 7. Nee dat kopt (dat ik niet zelf heb lopen 'rommelen'). Bedankt voor je tips, die ga ik gewoon eens even uitproberen, kijken of dat helpt!
   
 8. Fan

  Update gedaan en de fan gaat na een paar seconden inderdaad uit, wat een genot :) :) :)
   
 9. Na de tip van ArChie is de fan na een paar seconden nu eindelijk uit, bedankt!!!
  Echter..nu heb ik iets wat ik niet eerder had; de beruchte E-19 preview periode verlopen melding.. Gaat weer weg na enkele seconden maar zeer zeer irritant.
  Hier is echter al heel veel over gezegd en geschreven in dit forum dus ik ga maar eens een inhaalslag maken met lezen 8)
   
 10. Nigel

  Nigel Forum Member

  Hi mensen,

  Jullie laten me flink schrikken zeg. Ik ben van plan de Samsung 850 te gaan kopen, het lijkt me een waardige 'opvolger' van m'n MCE-pc, maar ik lees hier allemaal ellende over een E19 preview error.

  Kunnen jullie me vertellen of ik hier dus automatisch ook mee te maken ga krijgen en dat het eigenlijk een onding is of is het iets wat incidenteel voorkomt? De Siemens viel bij mij af nadat ik in het Multikabelforum (waarom twee fora?!) ontdekte dat die wel erg schraal is vergeleken met MCE of die Samsung.

  Er komt dus ook een nieuwer apparaat aan, maar die is er nog niet en klinkt nogal merkloos, dus vraag me sowieso af wat we daarmee aan moeten.

  Wie helpt?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina