1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Software update Samsung DCB-P850R

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door Penhoorn, 2 jan 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. In het Noord-Hollands Dagblad van 2 januari 2007 stond het navolgende artikel.


  We wachten af. De paar keer dat ik keek of er een update was kreeg in na enkele ogenblikken een error.
   
 2. Ik heb net nog even gekeken voor je, maar Multikabel heeft op dit moment alleen een test firmware versie op het netwerk staan. Vandaar dat je na enige tijd een foutmelding krijgt, want die is door een normale uitvoering van de ontvangers niet te installeren.
   
 3. de update is al een kleine week beschikbaar bij @home, volgens mij zit MK weer te slapen.
   
 4. Update

  Hoe weet ik nu of deze update beschikbaar is en hoe installeer ik deze?
  Ook ik ben sinds een week of 6 in het bezit van de Samsung DCB-P850R en zit met hetzelfde E-19 probleem vooral op SBS6. Het is om gek van te worden!! :(
  Tot nu toe heb ik geen update kunnen doen. De downloadstream mislukt steeds. Help :!: :!:
   
 5. Re: Update

  Zodra de download lukt zal Multikabel de update wel hebben klaargezet. Er staat momenteel nog steeds een testversie denk ik die niet te downloaden is door normale uitvoeringen van de ontvanger.

  Voor alle duidelijkheid overigens: In deze update is er niets gedaan aan de E-19 problematiek. Het uitzetten van de ventilator in standby stand is het enige wat er in de update veranderd is. Misschien is Multikabel het E-19 probleem aan het onderzoeken en misschien ook wel niet. Helaas is Multikabel niet zo scheutig met het verstrekken van informatie, dus kan je alleen maar hopen dat ze het probleem serieus nemen.
   
 6. Samsung

  Als ik alle berichten zo lees denk ik dat het probleem is opgelost als je je op alles abboneert, zodat je alle kanalen kan ontvangen :?: :?:
   
 7. Re: Samsung

  Dat zou Multikabel natuurlijk erg leuk vinden als je dat doet, maar ik denk niet dat dat veel uit zal halen om het E-19 probleem te verhelpen. Er verandert namelijk niets aan de codering van de kanalen die je nu al kan ontvangen en waarop je dus toch af en toe die E-19 meldingen voorbij ziet komen.
   
 8. Ik begreep van een retailer uit Hoorn dat deze week de update voor de uitschakeling van de fan in standby beschikbaar kwam op het Mk netwerk.

  Zoals al vermeld. In deze update is er niets gedaan aan de E-19 problematiek. Het uitzetten van de ventilator in standby stand is het enige wat er in de update veranderd is.

  Je kan ook alleen 1,2 en 3 kijken :D , daar heb je vrijwel nooit de E19. :lol:
   
 9. Ja en met je fancy digitale HDD twin tuner kan je dan ned1 digitaal opnemen en tegelijkertijd ned2 digitaal kijken. Wauw!! En dat voor slechts 400 euro !!

  Echt geweldig, MK icm deze decoder !! (not) :x

  (iemand enig idee wanneer digitenne beschikbaar is in omgeving Hoorn ?)
   
 10. 400 ,- +15,75+1,95 :(
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina