1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Instellingen USR8054

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Harry_1, 17 dec 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo , ik ben nieuw op dit forum en zoek hulp om een router aan de praat te krijgen.
  Is het mogelijk om een USR8054 te gebruiken voor Multikabel? Zo ja , welke instelllingen moet ik de router/Accesspoint dan geven zodat het kan communiceren met de Multikabel modem? Is het tevens noodzakelijk om de modem te resetten oid? En zoja , wat is dan precies de routine? Alvast bedankt! :roll:
   
 2. Welk type heb je ? Want als ik hem opzoek zijn er verschillend 'smaken' van dit ding, een router (808054) maar ook alleen accesspoint (805450) ?

  Je hebt wel een 'router' versie nodig. Die zou je gewoon kunnen gebruiken, je moet de router instellen zodat hij automatisch een IP-adres vraagt (DHCP client) en dan zou het gelijk moeten werken. Dus geen PPTP of een andere authenticatie gebruiken.

  Je moet inderdaad je kabelmodem even resetten nadat je de router hebt aangesloten. Mocht je weer je PC direct aan gaan sluiten moet je dat ook weer even doen. Dus elke keer als je een ander apparaat aan je modem hangt. Dus eerst de router of PC aansluiten en als laatste je kabelmodem weer aanzetten. Zit de router er eenmaal tussen kan alles aan blijven staan.
   
 3. Hallo CeeS, bedankt voor je snelle reactie. Ik heb de USR808054 "Wireless Turbo Access Point & Router". Je hebt gelijk dat ik niet geheel volledig ben geweest met het type aanduiding. Na je antwoorden bestudeerd te hebben kan ik de router gebruiken en dankzij jouw heldere antwoorden configureren . Nogmaals dank hiervoor.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina