1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kan www.justadventure.com niet openen

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door PeeWee, 12 dec 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ok, bedankt Thomas. Ik zal eens kijken of ik contact kan krijgen met de beheerder van de website.
   
 2. heb dit met interesse gelezen. was jarenlang een trouw bezoeker van Justadventure. maar sinds enige maanden kon ik er ook niet meer komen. kreeg wel gewoon de nieuwsbrieven van Mr. Sluganski toegestuurd maar de website bleef onbereikbaar. heb nu via die cloak.com de site gevonden en Mr.Sluganski een mailtje gestuurd. hopelijk kunnen we binnenkort weer op Justadventure komen. ik ben absoluut niet technisch aangelegd maar alle hulp is welkom.
   
 3. Leuk om te lezen dat er nog meer adventure-fans zijn bij Multikabel, juttertje! Eerlijk gezegd werkt de verbinding via cloak voldoende voor mij, dus ik ben er verder niet meer achteraan gegaan. Maar zou jij willen reageren als je een antwoord krijgt van Mr. Sluganski? Ik ben wel benieuwd of ze iets aan het verbindingsprobleem kunnen (en willen) doen namelijk.

  Alvast bedankt,
  PeeWee.
   
 4. ik heb een kort mailtje gehad vandaag van Mr.Sluganski, de eigenaar van justadventure waarin hij schreef dat hij de zaak gaat bekijken en ook dat de site een keer gehackt was, waardoor problemen ontstonden. dus zullen we nog afwachten of we tzt weer normaal op de site kunnen komen.
   
 5. De site is weer benaderbaar! Hij is een tijdje volledig uit de lucht geweest, maar nu kan ik er weer direct bij. De eigenaar zal wel e.e.a. aangepast hebben. :lol:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina