1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

FloppyDTV MCE (Kabel)

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Thomas, 19 nov 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zag op de site van FireDTV dat er nu een speciale MCE versie is van FireDTV die wel goed op MCE werkt icm een CAM module.

  Iemand al ervaring??
   
 2. Zelf geen ervaring, maar je zou eens in dit topic op XP MCE.nl kunnen kijken. Mocht je één en ander willen aanschaffen dan heb ik nog een tip voor je. De benodigde AlphaCrypt Classic CAM is in Nederland vrij duur. Digital Everywhere biedt deze CAM echter voor een sterk gereduceerde prijs, ongeveer 70 euro, aan in hun online webshop indien je daar ook je FloppyDTV/FireDTV product besteld. Je mag bij één FloppyDTV/FireDTV product zelfs meerdere AlphaCrypt Classic CAM's bestellen.
   
 3. Lastige webshop een beetje, qua prijs kom ik niet echt verschillend uit. De ene is 245 de andere is 255.. Het scheelt dus niet echt veel..

  Wat is het verschil tussen de Full versie die op hun site staat en de versie van FloppyDTV zelf?
   
 4. Ik wist niet dat FireDTV Nederland de prijs van de AlphaCrypt Classic ook ondertussen met zo'n 10 euro verlaagd had naar 100 euro, dus het verschil is inderdaad wat kleiner geworden. 240 euro bij Digital Everywhere en 255 euro bij FireDTV Nederland voor een FloppyDTV MCE uitvoering in combinatie met een AlphaCrypt Classic CAM (exclusief verzendkosten).

  De verschillen in de uitvoeringen zitten overigens alleen in de bijgeleverde accessoires, divers en software. Volgens mij wordt bij de MCE uitvoeringen nagenoeg niets bijgeleverd, dus geen afstandsbediening en software, alleen MCE drivers.

  Voor alle duidelijkheid: Digital Everywhere is de fabrikant van de FloppyDTV/FireDTV producten. FireDTV Nederland was tot enige tijd terug de exclusieve dealer in Nederland. Dit bedrijf is ondertussen overgenomen door V.H.T. Nederland die de oude website van FireDTV Nederland in tact heeft gelaten, maar feitelijk doe je achter de schermen zaken met V.H.T. Zie ook dit topic.
   
 5. Bundel aanbieding FloppyDTV-C met AlphaCrypt CI

  Hoi allemaal, zie dat er nu ook een bundel aanbieding is van de floppydtv-c met een aparte AlphaCrypt CI modulle die ook met Ziggo werkt: hier iemand al ervaring hiermee ?. De webshop staat ook geregistreerd bij digital-everywhere...
   
 6. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Op tweakers.net heeft iemand deze floppydtv-c/AlphaCrypt CI bundel aangeschaft en zal als het goed is zijn ervaringen posten.

  Tweakers.net: AlphaCrypt praat!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina