1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Terugbetaling borg

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door wvdleek, 5 okt 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. procedures zullen het wel zijn, snap sowieso deze ophef eigenlijk niet. lekker belangrijk of een bedrag die al jaren terug ooit is betaald na 1 maand, of na 3 maanden wordt betaald.
  nu zal er als verwijt worden geroepen : "ja maar het is mijn geld"
  Klopt is ook zo, maar het komt toch ook gewoon terug?
  Misschien heb ik makkelijk praten, want ik heb nooit borg betaald :lol:
   
 2. Ook ik ben 1 van de beginnelingen bij Multikabel geweest. Bij de omruil van het modem bedacht ik dat er ooit een borgsom betaald was.
  Altijd handig voor een bedrijf om kapitaal te vergaren met hulp van de gebruikers. Dat is wat mij betreft nu wel genoeg geweest. Fl. 250 x een leuk aantal borgbetalers is toch een behoorlijk bedrijfskapitaal met aardig wat rente.

  Het is zonder beëindigen of omzetten van het abonnement niet mogelijk om de borgsom terug te krijgen. Als je stopt mag je kennelijk 3 maanden lang geen internet meer hebben. Het lijkt er dan op dat je dus moet overstappen naar een concurrent.

  Is dat de enige oplossing? Een wijziging in mijn powerabonnement vind ik niet echt nodig.

  Heeft iemand ervaring met concurrenten?


  Update:
  Ik was in eerste instantie door de helpdesk verkeerd voorgelicht, vandaar mijn bericht op dit forum.
  Mijn vraag aan de helpdesk was "wanneer wordt de borg terugbetaald?", waarop het antwoord volgde "bij opzegging abonnement". En dat was definitief - leek het.
  Uiteindelijk bleek zij over de verkeerde informatie te beschikken en is dit weer gecorrigeerd. Waarschijnlijk wordt het begin 2007 terugbetaald of verrekend.

  Eind goed al goed? Wordt vervolgd?
   
 3. Heb je ook recht op teruggave van je borg als je je abonnement gewijzigd hebt van een Power naar een Family abonnement?
   
 4. Neen, dat gebeurde alleen als je telefonie erbij nam of overstapte naar een bundel, omdat je dan een andere contractsvorm kreeg, een snelheidswijziging wordt niet zo gezien.

  Inmiddels hebben als het goed is alle mensen met een borg een paar keer een aanbod gehad om de borg 'in te wisselen' bij een actie.

  Let wel op dat niet iedereen een borg heeft betaald. In het verre verleden zijn er ook "aansluitkosten" gerekend wat geen borg was, en ook aansluitkosten plus een borg waarvan je alleen dus het borg-deel kunt terugkrijgen.
   
 5. Das nou jammer...

  Hmz, zijn ze mij vergeten die aanbiedingen te sturen. :?

  Ja dat klopt, ik ben klant van het eerste uur, heb zelfs een paar maanden moeten wachten eer het technisch mogelijk was om kabel aan te sluiten in mijn straat.
  Ik moest toen fl.250 borg betalen, fl.100 aansluitkosten en me eerste maandtermijn van me abonnement.
   
 6. Sinds de eerste dag dat er hier kabelinternet in onze gemeente Edam-Volendam kwam, ben ik lid. Ik was de 3e waar het werd aangesloten. :) Ik betaalde 100 GULDEN borg voor mijn Future Networks FN110C modem, welke nog steeds goed functioneert. :)

  Maar naar aanleiding van de opmerkingen van Cees:
  1) Ik heb NOG NOOIT een aanbieding gezien qua wat ik met mijn borg zou kunnen doen.
  2) Ik ben ooit geswitched naar Easy en gelijk weer terug naar Family (was me toch te langzaam) dus inderdaad krijg je dan blijkbaar geen borg terug.
  3) Ik vraag me nu ik dit hier allemaal lees af of ze mijn borg nog steeds wel geregistreerd hebben staan, en heb dus zojuist een mail gestuurd.
  4) Ik vraag me af hoe het met de borg zal gaan na samenvoeging van @Home, Casema en MK
  5) Zoals ik zei functioneert de Future Networks FN110C nog steeds goed, maar stel dat ik nou een nieuw modem zou kopen ofzo... zou ik dan sneller kunnen internetten!? Is dat mogelijk? Misschien fractioneel sneller? Hmmmm.
   
 7. NOOIT doen, dat kan namelijk niet werken omdat je mac adres dan niet geregistreerd staat bij multikabel...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina