1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung DCB-P850 hard disk recorder annoncering

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door hansm!, 19 sep 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Samsung heeft een hard disk recorder voor de kabel ontwikkeld.

  Persbericht volgt hieronder.

  Delft, 19 september 2006 – Speciaal voor de digitale TV-kijkers van @Home (Essent Kabelcom), Casema, Multikabel en CAIW heeft Samsung de eerste digitale televisie hard disk recorder voor de kabel ontwikkeld. Digitale TV-kijkers kunnen hiermee niet alleen digitale TV ontvangen, maar ook TV-uitzendingen op de harde schijf van 160 GB opnemen. Omdat de Samsung DCB-P850 over twee tuners beschikt, kan de kijker een TV-programma kijken en tegelijkertijd een programma op een andere zender opnemen, of op hetzelfde moment twee programma’s opnemen.

  Bij de DCB-P850 staat het gemak voor de televisiekijker voorop. Wanneer hij wordt gestoord door de telefoon of deurbel, hoeft hij niets van zijn lievelingsprogramma te missen. Via de pauzeknop 'Time Shift Recording' zet hij het beeld eenvoudigweg stil. Wanneer hij na vijf minuten weer voor de TV plaatsneemt, pakt hij het programma op waar hij het zojuist had stilgezet. Ook heeft de gebruiker toegang tot een elektronische programmagids en een overzicht van opgeslagen uitzendingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke menustructuur kan hij deze eenvoudig op het televisiescherm oproepen en uitzendingen opnemen of afspelen. Met Picture-in-Picture verschijnen twee zenders op hetzelfde moment in één beeld, zodat tijdens het bekijken van een film die fantastische voetbalgoal niet gemist hoeft te worden.

  Via een USB 2.0-poort kunnen MP3-spelers en digitale fotocamera’s op de DCB-P850 worden aangesloten, waarmee JPEG- en MP3-bestanden op de harde schijf van de digitale hard disk recorder van Samsung kunnen worden overgezet en weergegeven. De DCB-P850 beschikt over SRS TruSurround XT, een surround sound vergelijkbaar met het geluid in de bioscoop.

  De digitale televisie hard disk recorder DCB-P850 van Samsung is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart voor € 399,- inclusief B.T.W.

  Hans
  www.hdtvnieuws.nl
   
 2. Dit was al bekend. Zie het Samsung DCB-P850R. SDTV twin tuner PVR topic.


  Hiermee wil men doen voorkomen dat zij de eerste zijn die een PVR op de markt brengen. Onzin natuurlijk, want de Siemens Gigaset M750C IR is al even te koop en de Samsung ligt pas in oktober in de winkels. Dit is overigens ook de reden waarom Essent Kabelcom nog steeds niet officieel via de www.home.nl website bekend heeft gemaakt dat de Siemens Gigaset M750C IR beschikbaar is. Kennelijk heeft Essent Kabelcom met Samsung de afspraak gemaakt dat Samsung altijd als "eerste" een nieuw soort ontvanger mag aankondigen. Gevolg is wel dat de Siemens dus nog nauwelijks verkrijgbaar is omdat de meeste winkeliers altijd eerst de officiële aankondiging van Essent Kabelcom afwachten.
   
 3. Sorry Archie. :oops: Had ik beter moeten checken. In elk geval is nu de prijs bekend. Als je dit item wilt verhuizen of verwijderen is dat natuurlijk prima.

  Hans
  www.hdtvnieuws.nl
   
 4. Geeft verder niet. Alle informatie is welkom. Bij een aantal intershops ligt de prijs van de DCB-P850R overigens al lager dan die 399 euro. Zie bijvoorbeeld hier voor 350 euro inclusief 160 GB harddisk. En als het net zo gaat als met de HDTV ontvanger van Samsung dan is de prijs van dit apparaat natuurlijk binnen een paar maanden al met zo'n 100 euro gezakt. :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina