1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

MCE EPG gids helemaal van de rel

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door Thomas, 7 sep 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb al een paar weken last dat windows MCE de gids van stedebroec niet kan downloaden. Ik kan nu zelfs geen tv meer kijken!

  Hebben meer mensen hier last van met MCE?
   
 2. idem hier in 1487 mb. Helaas nog geen werkende oplossing.
  Heb wel de exacte frequentie lijst van de zenders nodig van multikabel (dus niet 208mhz maar bv. 208,25) voor noodoplossing (handmatig instellen). Iemand enig idee waar die te vinden is?
   
 3. Ik heb zelf niet zo'n machine dus kan ik het ook niet testen, maar ik neem aan dat die gegevens normaal-gesproken door microsoft doorgegeven worden en dus niets te maken heeft met Multikabel ??
  Als jullie niet de enige zijn zal microsoft dit toch wel oplossen ?? :?

  Is deze link misschien iets voor jullie ??
  http://mceguider.oabsoftware.nl/NL/index.php

  Dat is een alternatief voor de MCE gids zo te zien waar ook de nederlandse kabelaars inzitten, zelfs als je hem niet installeert moet je misschien toch de frequenties eruit kunnen halen.
  Weliswaar is dit programma niet meer ondersteund, maar de meeste kanalen van Multikabel zijn niet gewijzigd het afgelopen jaar.

  PS:
  Op onderstaand mce forum zie ik meer mensen met problemen, toevallig ook Multikabel. Is de frequentielijst van Multikabel soms verminkt en na een update dus verdwenen ?
  http://www.xpmce.nl/ipb/index.php?showforum=7

  Nog een PS:
  Ik denk dat je problemen hier wel opgelost kunnen/zullen worden:
  http://www.xpmce.nl/ipb/index.php?showtopic=3610
   
 4. Is inderdaad probleem van microsoft, blijkbaar is de lijst die zij hanteren voor de zenderindeling van "multikabel analoog" 'aangepast'.
  Oplossing (wel tijdrovend) is gids instellen voor postcode gebied en dan scannen naar zenders die nog niet in kaart zijn gebracht ipv multikabel analoog, zenders vervolgens hernoemen en in juiste volgorde zetten en je hebt 98% van de zenders die het weer doen. Nu nog wachten op een definitieve fix van microsoft.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina