1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Spaminhilator instellen

Discussie in 'Internet - Email' gestart door vissertw, 1 jul 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Misschien verbazingwekkend voor je maar de "standaard rules" veranderen continue omdat de spam-verspreiders hun manier van spam versturen steeds wijzigen. Veel spam wordt de laatste tijd in plaatjes verborgen, dus niet zo verwonderlijk dat "gewone" mail die dus dezelfde manier van versturen gebruikt nu ook voor een trigger zorgt.

  Ook niet zo verbazingwekkend dat Wanadoo en Planet hier niets mee doen omdat de diverse spamfilters bij providers slechter werken (ofwel minder spam vangen). De spam-filtering van Multikabel komt bij onafhankelijke tests de laatste tijd als beste uit de bus.

  Maar je kunt het spamfilter bij Multikabel zelf zo tunen als je wilt als je bepaalde mail toch wilt binnenkrijgen. Ook het weggooien van mail op de server instellen is natuurlijk erg drastisch. Je kunt dit beter in je email-client regelen, dan raakt er tenminste niets zoek. Je gebruikt het spamfilter van Multikabel dan alleen om de mail te markeren en je client om het op basis van die markering in een trash-map te zetten waar je de fout-gemarkeerde mail zelf weer uit kunt halen als het nodig is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina