1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wanneer gaan de snelheden weer is omhoog ??

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Nosferatu!, 29 jun 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik moet zeggen.... ben ZEEER blij met dit... als dit in augustus komt dan neem ik Xtra direct :D die 6 euro extra voor 12 mbit sneller download en 1 mbit upload extra.... woehooeeee EINDELIJK :D Ff btw... moet ik dan een nieuwe modem of kan mijn modem deze snelheid aan, kep zwart kastje dat een beetje ovaal is, kom ff niet op het type.
   
 2. Dat is een nette prijsverlaging maar kunnen ze dan niet beter xl-lerate helemaal verwijderen want ik denk dat die dan een stuk minder in trek is want voor 6 euro extra is je internet een heel stuk sneller.
   
 3. Ik denk dat dit abbo uit zichzelf wel zal verdwijnen met zo'n verschil :wink:
   
 4. Ik neem zowiezo aan dat Xl-lerate mensen aanbieding zullen krijgen... had ik ook toen ik bij Power zat en toen Xl-lerate goedkoper werd volgensmij... toen mocht ik voor een maand Xl-lerate voor de prijs van Power uitproberen... :) maja ik denk dat of Xl-lerate zal verwijnen of ook goedkoper zal worden... who knows... als het officieel word uitgebracht dan wordt het denk ik wel gemeld hoe of wat :) maar euhhh ff op mijn vraag terug komend... heb ik een andere modem nodig voor 22 mbit of niet??
   
 5. Eerste stappen naar de volgende verhoging..

  Ik schat dat een maand of 2 erna nog wel wat in het vat zit.. Hoop ik :lol:
   
 6. LOL nog hoger dan 22mbit ? :D of de andere abbo's zeker?
   
 7. Zie, ik heb gewoon verstand van die zaken..hahaha..Nee puur toeval als dat toevallig nog zo is ook :) Me persoonlijk mening is dat Family, XL-rate en X-tra het scheefst staan. Natuurlijk is vooral Family het zorgenkindje..aangezien dat DE concurrent van Power is. Family naar 2,5 mbit zou gezien de prijs niet zo vreemd zijn..maar ja..wat moeten ze dan met power? En hoeveel mensen hebben wel niet genoeg aan 2,5mbit en downgraden? :) Daar maakt MK zich gewoon druk over..en vreemd is dat niet.
   
 8. Hangt van je merk modem af, als je een nieuw type surfboard hebt hoef je geen nieuw modem, bij een oude future of een oud type motorola wel.
  Als je een Surfboard 5100 hebt zit het wel goed. Als je het zeker wilt weten moet je even het type-modem opzoeken en opgeven hier.
   
 9. Ohhh oke ik heb de 5100, net ff gechecked :) Nou in de produkt sheet staat idd Max. 30 Mbps dat hij aan kan 8) Nice... nouja ze moeten denk ik wel binnenkort komen met het nieuws neem ik aan ? :) we wachten rustig af
   
 10. Wel leuk dat er wat gedaan wordt met het Xtra abbonnement, maar zit er voor mensen met Power, Xlerate en/of Family ook nog een leuke verrassing in het vat? Bijvoorbeeld snelheidsverhoging en/of prijsverlaging ??

  Greetz,

  Nossie
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina