1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bereikbaarheid Helpdesk

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door KoDirkson, 16 mei 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. 0900 storingsnummer

  Thomas heeft de beste oplossing, eventueel met klantennummer.
  Terugbellen is geen alternatief, want je kunt al geen contact krijgen.
  De GSM hebben wij alleen voor pech onderweg en superoude 3310 dus echt geen gratis mooie GSM.

  Of abonnement opzeggen en naar KPN, maar ik weet niet hoe de betrouwbaarheid is van KPN met VOIP abonnementen
   
 2. Paul

  Paul Guest

  Tja, en hoe dan met de mensen die nooit storing hebben? Die krijgen dan dus een duurder abonnement, want de kosten zullen toch uiteindelijk door de klant betaald worden...
  Als je als klant de pech hebt meerdere keren per jaar te bellen, tja dan zal dat duurder uitpakken dan wanneer je een wat duurder abonnement zou hebben, maar ik durf te wedden dat dezelfde mensen die nu de helpdesk duur vinden dan het hardst klagen over de verhoging van het abonnement.
  Verder is de helpdesk van MK nog zo duur niet... vergelijk maar eens met andere helpdesks.
   
 3. Die vraag wilde ik ook stellen want heb 3 dagen geen telefoongehad met de laaste storing van MK en ben ook nog eens 11 euro kwijt om steeds weer wat anders te horen. Wil hier dus wel graag gebruik van maken en hoop dat de info ergens staat.
   
 4. Waar zie je dat staan in artiekel 10??
   
 5. Het zou kunnen kloppen dat je dit niet meer ziet staan.
  Multikabel heeft blijkbaar de Algemene Voorwaarden gewijzigd per afgelopen maart. Wij kwamen hier toevallig achter toen wij recent op de Multikabel site nieuwe voorwaarden zagen staan..... We hebben nog niet alle artikelen kunnen vergelijken maar het lijkt erop dat een aantal zaken uit de oude voorwaarden niet meer voorkomen in de nieuwe. Het door jou aangehaalde artikel staat er ook niet meer in.

  De MGV heeft op 28 mei 2007 een kritische email met een vraag om nadere uitleg over deze (in stilte) ingevoerde Algemene Voorwaarden richting Multikabel gestuurd plus een herinnering op 4 juni. Tot op heden hebben wij nog geen enkele reactie hierop binnengekregen.
   
 6. En terecht! Zo ga je als gesprekspartners niet met elkaar om!
  Men zal het wel te druk hebben met de fusie...
   
 7. Na 2 maanden nog geen tel

  Het wordt nog mooier als je een 3 in 1 bundel besteld en je hebt nog na 2 maanden niets gehoord over je telefoon terwijl je wel alles hebt geactiveerd!

  dan kan je alleen maar met je mobiel bellen en 45 min met een medewerker aan de lijn over je digitale tv is niets. ik ben het met deze mensen eens 8O
   
 8. Heb je dat dan niet even uitgelegd en gevraagd of men je terug wilt bellen? Die mogelijkheid is er gewoon.
   
 9. Leuk dat ze dat aangeven

  het lijkt me dan verstandig dat een medewerker dit aangeeft. Ik heb dit niet kunnen terug vinden op de website, en je weet niet van te voren hoe lang een gesprek duurt. Verder is het personeel wat er werkt super aardig dit is het probleem absoluut niet.

  Weet je toevallig een url waar je dit kan terug vinden. ik denk dat het voor veel gebruikers verstandig is zich te laten bellen. Aangezien ik tegen kom dat de meeste mensen lang aan de tel zijn. Dit scheelt erg in de kosten circa 7 x bellen met mobiel gemiddeld gesrpek 15 minuten. Voor de meeste mensen is dit bijna de helft van hun maand lasten aan mutlikabel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina