1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Instellen ASUS WL500g

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door gerben!, 24 apr 2006.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Hallo ik heb een ASUS WL500g gekocht en wil hem simpel aan een @Home WAN verbinding hangen en een aantal computers op de LAN.

    Ik heb al van alles geprobeerd maar ik krijg alleen het LAN aan de gang maar geen computer wil op het internet.
    Wie weet welke instellingen ik moet maken om het netwerk met het internet te verbinden of heeft mischien een screen print voor mij.
     
  2. Als het echt gaat om een @home internet verbinding kun je misschien beter even op een forum van de gebruikersvereniging van @home kijken, misschien moet je daar andere instellingen gebruiken dan bij Multikabel. Je stelt deze vraag op het forum van Multikabel en het kan zijn dat daar hele andere instellingen gebruikt worden. Zie http://www.troublesathome.nl/

    Bij Multikabel is het heel simpel: De router instellen op automatisch-ip-adres verkrijgen (DHCP client). Daarna kabelmodem uitzetten en router uitzetten. Dan eerst het kabelmodem aanzetten, als deze is ingelogd de router aanzetten en als laatste de PC's aanzetten. Daarna kun je alles aan laten staan en alleen de PC's uit/aanzetten.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina