1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

wat is momenteel een goede router

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Sander!, 28 feb 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. En ik dacht dat ik nog wel een beetje ervaring had...........maar zelfs ik leer hier dingen. Had ik eerder moeten weten. Was misschien handig geweest bij mijn keuze voor een WIFI router.

  Heb nu een Linksys WRT54G V5 en heb op zich geen spijt, echter heb niet veel steun gehad op internet bij mijn zoektocht. Elk merk promoot zijn oplossingen als de beste. En wat de beste router is, is volgens mij ook afhankelijk van de groep, waaraan je het vraagt. Immers: hebben in die groep de meeste eenzelfde router, dan zal deze ook beter beoordeeld kunnen worden.

  Misschien had ik de vraag (of beter: vragen) welke ik toen had, beter hier kunnen stellen. Dat had ik misschien een weloverwogenere (is dit wel nederlands?) keuze kunnen maken.
   
 2. Ik zelf een linksys router G. Uitstekend router, beveiliging simpel aangepast, je sluit hem ff aan, zo klaar! Zeer eenvoudig.

  Heb er echt geen probleem mee! Ben zeer tevreden.
   
 3. Ik ben zeer tevreden over mijn Asus WL500G ..
   
 4. Ik heb zondagavond deze aanbieding besteld via internet en had hem donderdagmiddag in huis. Ik heb (nog) niet zo veel verstand van netwerken en routers, maar het was allemaal eenvoudig te installeren.

  Het mooie is, dat ik in plaats van een Tornado 140 router een Tornado 242 heb ontvangen! Bij de levering zat een briefje dat de 140 niet leverbaar was door de grote vraag, en dat ze, om de levertijd niet te verhogen, voor hetzelfde geld een duurder model, de 242, hebben geleverd. Puike service, naar mijn mening!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina