1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

eigen mailserver / poort-25

Discussie in 'Internet - Email' gestart door CeeS, 21 feb 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Cees,

  Ik heb zeker 48 uur gewacht inmiddels.. En krijg delay meldingen..

  Wat AliB zegt op zakelijk wachten... Voor een particulier is dit niet echt aantrekkelijk..

  Als het script nog draait... Accepteerd het de wijzigingen van mijn kant in elk geval niet.. Ben toch bang dat het een $ 5 accountje wordt bij Rollernet voor de primaire domeinen bij me en gratis voor de niet primaire.. ( moet ff kijken welke domeinen de meeste mail verkeer genereren.. )

  Wachten, zie ik niet als probleem.. Echter.. We zijn nu 2 dagen later en er gebeurt nog niks.. Jammer, dat zo'n service uitgeschakeld wordt en er niks voor terug komt...
   
 2. Het lijkt erop dat het updaten nu inderdaad niet meer goed werkt, jammer.

  Behalve rollernet zijn er nog wel andere alternatieven. Je zou ook bij dyndns kunnen kijken, die hebben verschillende oplossingen, waaronder ook een relay naar andere poorten met backup mx en zo. Zie hier
  Die zijn goedkoper dan rollernet zo te zien.
   
 3. :) Inderdaad, thnx voor de tip Cees..

  $ 49,- voor een jaar.. ( zit je er alleen gelijk een jaar aan vast )

  Ik denk dat ik dat maar ga regelen voor een jaar.. Betwijfel of er gauw een andere oplossing vanuit ziggo komt.. En, tsja de kosten ( t zijn niet alleen mijn domeinen ) overleg ik ook weer aan de gebruikers..

  Voordeel, bij ze is geen limiet tov rollernet die een limiet van 100 MB per dag stelt...
   
 4. Dit is volgens mij niet zo makkelijk hoor... Ik geloof nooit dat ze je op basis van certificaten extra opties kunnen aanbieden :) Bied het gewoon als extra service aan voor een klein bedrag bv. vast ip voor 1 euro per maand of zo. Gebruikers die er niets mee hebben zullen dat dan ook nooit doen, en degene die er wel wat aan hebben hebben dat er zeker wel voor over.

  Nu terug naar de eigen mailserver..
  Ik snap zelf deze constructie juist niet helemaal... Poort 25 inkomend dicht gooien ?? WHY ? Draai het juist lekker om... Poort 25 inkomend open en uitgaand dicht behalve naar de smtp servers van ziggo. Wat je binnen krijgt aan mail zal hun niet veel uitmaken lijkt mij.. het gaat juist om wat je eventueel aan spam naar buiten stuurt! Dat zouden ze moeten blokkeren.
  Uitgaand kan je dan de ziggo servers gebruiken als smarthost en kunnen hun dus nog eens alles scannen / monitoren om te kijken of er extreem veel mail uit gaat (spam)

  Misschien is dit wel te logisch gedacht, waarom makkelijk doen als het moeilijk kan :)
   
 5. :wink: Ik heb trouwens nog even gekeken naar de tip van Cees.. $ 49 voor 1 jaar voor 1 domein.. Lijkt goedkoop, rollernet ondersteund echter meer domeinen dan 1.....

  Totaal.. komt die goedkoper uit.. Ik weet mn switch dus wel....
   
 6. Heeft er iemand ervaring met www.ffis.nl email redirection incl virusscan en spamfilter voor 6,68 pm

  Reseller account (1500MB webruimte, 50GB dataverkeer voor 10 domeinen 14,95 pm) dit is incl mail forwarding. Het is me nog niet duidelijk of ze hiermee de email redirection optie bedoelen.

  Elk Webhost reselleraccount komt met zijn eigen administratief DirectAdmin controlepanel. Dit geeft u de mogelijkheid om hostingaccounts op te zetten (of te deleten of aan te passen) in realtime.

  U kunt uw klanten accounts aanbieden die met FrontPage support werken, email boxes (POP3), Webmail, Mailman mailinglijsten, SpamAssassin, FTP en cgi-bin access, apache-ASP, SSI, SSL, PHP, en MySQL databases.
   
 7. SMTP Relay Service

  Hoi, j2ict is een startende onderneming en we zijn ons productportfolio aan het uitrbeiden, wij hebben voor onder andere Ziggo klanten een basispakket voor smtp relay voor 50* euro per jaar.

  *Voor Ziggo klanten hanteren wij een aangepaste prijs, vraag naar de voorwaarden!

  1 e-maildomein
  Inbound only (alle inkomende mail wordt gescand virus/spam en afgeleverd op een alternatieve poort op je eigen server. Uitgaand verkeer gaat via je provider)
  100MB / maand dataverkeer.

  Misschien is dat wat (info@j2ict.nl)? :wink:

  Grt,

  Ted Janzen


   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 sep 2009
 8. :censored: Dit riekt toch best wel naar reclame, het voorgaande bericht van Superted..


  Zo goedkoop is dit echter niet... 1 domein voor € 50 per jaar..

  Rollernet, vraagt $ 5,- voor oneindig veel domeinen met 100 mb traffic per dag! Momenteel heb ik de gratis versie ( met meerdere account's ) die werkt prima voor mijn domeinen!
   
 9. 100MB per maand? Dat is toch hoop ik een tikfout?
   
 10. Reclame? of hoe help ik een startende Nederlandse onderneming? :wink:

  Even voor wat betreft rollernet...ja werkt prima voor un domeintje waar niet veel mailverkeer naar toe gaat maar als je meer wilt toch echt niet genoeg.

  Allen, in ieder geval bedankt voor het bekijken van de (advertentie) euhh posting. :-P
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina