1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

eigen mailserver / poort-25

Discussie in 'Internet - Email' gestart door CeeS, 21 feb 2006.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Begrijp ik het goed dat het dus, na de vervanging van het huidige modem door een nieuw Docsis 3.0-model (ergens in de loop van dit jaar), over en uit is voor de eigen mailserver? Nee toch? :censored:

  Iemand een idee hoe dit op een redelijk eenvoudige manier is op te lossen? Ik vind m'n eigen mailservertje toch wel erg praktisch...
   
 2. Request - Anyone out there with Exchange 2007?

  Heren,

  Een hele goede middag.
  Ik krijg het maar niet voor elkaar om mail naar buiten te krijgen met mijn test omgeving (exchange 2007) is er iemand die het wel lukt? en zijn er wellicht suggesties qua pop-connectors?
   
 3. Probeer een "smart host" in te stellen op "smtp.ziggo.nl".

  Bij Exchange Server 2003 is dit te vinden bij de properties van het SMTP protocol. Ik weet niet of dat in 2007 is verplaatst.
   
 4. Thanks for snelle response, Ik had em al als smarthost ingesteld op de SendConnector, maar blijf maar DNS Query Failed krijgen, terwijl de dns zelf gewoon keurig netjes kan resolven op de server....:-s
   
 5. Probeer is
  Code:
   [smtp.ziggo.nl] 
  dit is ook al in een andere thread besproken.
   
 6. Volgens mij werkt dat alleen in Sendmail, en niet binnen Exchange.
   
 7. Je kan ook proberen of het via deze host;

  Code:
   smtp.gn.mail.iss.as9143.net 
  wel werkt, doet deze het ook niet, zou ik toch is kijken of je dns-config wel goed staat, neem tenminste aan dat die exchange op een active-directory domain draait.

  als je namelijk smtp.ziggo.nl tracert, dan kom je uit op die bovenstaande smtp server met hetzelfde ip-adres als van smtp.ziggo.nl.

  groeten.
   
 8. Gewoon het IP (212.54.42.9) gebruiken. Werkt prima.
   
 9. Thanks for de suggesties allemaal, maar werkt toch niet. Strange, binnen 2003 kreeg ik het nog wel voor elkaar als Smarthost, maar binnen 2007 met geen mogelijkheid. De mail gaat nu naar buiten via DNS resolving (route mail via MX) en dat werkt wel...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina