1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Multikabel verkocht aan investeerder

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ralphy!, 6 okt 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het Noord-Hollandse kabelbedrijf Multikabel is gekocht door de Amerikaanse investeringsmaatschappij Warburg Pincus. Dit heeft Multikabel donderdag bekendgemaakt.

  Warburg betaalt 515 miljoen euro aan het Duitse kabeltvbedrijf PrimaCom, dat de afgelopen vijf jaar eigenaar was van Multikabel. PrimaCom verkoopt de Nederlandse activiteiten om zijn financiële problemen op te lossen. De schuldeisers van het Duitse bedrijf moeten nog wel met de transactie instemmen.

  Bron: nu.nl
   
 2. Op zich is dit niet echt nieuws...het enige verschil is dat het nu helemaal rond is.

  Vooral het laatste zou voor mij reden zijn echt ALLES de deur uit te doen. Dus telefonie, rtv en internet.
   
 3. Ik vrees eerlijk gezegd op termijn ook het ergste.
   
 4. Jep, die zin van meer winsgevend zint me al voor geen meter...

  Meer winst is meer omzet of minder kosten... Minder kosten is slechtere dienst leveren of mensen ontslaan...

  MK was al niet een erge koploper op nieuwespeeltjes gebied... Nu dat er op de centjes moet worden gepast vrees is dat het helemaal niet meer gaat gebeuren..

  Voor mij geldt ook UPC = EXIT
   
 5. Die zin over "meer winst" komt uit een oud krantenbericht en de naam UPC is door iemand op dit forum erbij gezet. Daar is op dit moment helemaal geen sprake van.


  In het persbericht staat dit over de nieuwe "eigenaar":
  Dat ziet er niet uit alsof MK op korte termijn naar UPC zal gaan, blijkbaar investeert Warburg Pincus in meer bedrijven uit dezelfde sector en heeft daar ook geld voor over (en ziet daar dus brood in).

  De vorige eigenaar (Primacom) had dat laatste niet en investeerde de laatste tijd amper meer in Multikabel aldus het Noordhollands-Dagblad:
  Ik denk dus dat de nieuwe eigenaar er beter voor staat dan de 'oude' en dat hoeft voor ons als klanten dus niet een verslechtering te zijn, maar eerder een verbetering voor de toekomst.

  De tijd zal het leren ....
   
 6. Het word dus tijd voor een expirimentele (gratis) SIP server, IPV6 tunneltjes, Streaming tv, mail poort open, snelheids verhoging.....

  Want het verlanglijstje is de laatste tijd alleen maar aangekomen, het is dus weer eens tijd dat hij wat afvalt...
   
 7. Eerlijk gezegd ben ik meer voor prijsverlaging dan snelheidsverhoging. Het verschil tussen power en family abbo is een behoorlijk bedrag, maar ook een heeel verschil in je up en down speed (wat ik toch het meest belangrijk vind, mail, en homepage maken mij niets uit).

  Als je snel wilt kun je atlijd wel een duurder abbo nemen
   
 8. Ik ben voor beiden.
   
 9. In deze tijd zal het beide moeten worden omdat de concurentie erg groot is... anders zal het niet meer zo winstgevend gaan als ze niet aanpassingen doorvoeren in hun abbonementen op korte termijn!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina