1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

e-tech rtbro04 probleem

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door eryy, 15 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb het over het scherm in je router he...

    Waar je kan zien of je router een i padres heeft gekregen
     
  2. je kan daar niet op disconnect of zoiets drukken
     
  3. hmm, oke.. Is er niet een schermpje waar je je wan lijn kan connecten en weer disconnecten? Meestal hebben die routers het wel..

    Anders moet ik even kijken of ik een handleiding kan vinden voor dit ding. Maar ik zit nu op mijn werk.. Dat gaat vanavond worden dan..
     
  4. Kijk, in dit scherm: http://img397.imageshack.us/img397/451/runningstatus17pf.png

    Wat je daar doet: Je haalt de stekker van MK modem eruit, en er weer in.. Dan Release en renew je op dat scherm een tijdje tot je als het goed is een ip adres krijgt in de trent van 192.168.10.X..

    Daarna wacht je even.. Na een min release en renew je nogmaals.. Dan zou je een ip van MK gekregen moeten hebben...
     
  5. ik krijg geen nieuw ip
    ik heb hier een screen shot van de wizard


    http://img81.imageshack.us/img81/3433/wizard8bx.png

    1e krijg ik een pppoe link type dan kan ik connect en disconnect kiezen als ik op connect druk staat er connecting maar dat blijft hij heel lang doen
    2e krijg ik een fixed ip staat dan alleen dat hij gedisconnect is
    3e krijg ik een dynamic ip staat dan disconnected ik kan dan release en renew drukken maar heeft geen effect
    4e krijg ik een pptp link staat dan disconnected kan kiezen tussen connect en disconnect. hij gaat dan connecten maar stopt na een paar minuten.
     
  6. Je moet een dynamic ip nemen... en dan dus even dat trucje met je modem aan en uit, dan moet het echt goed gaan... Of heb je een zakelijke abo?
     
  7. Heb je kabel-internet van Multikabel of ADSL van quicknet ??
    Want indien het kabel is heb je zoals Thomas al zegt alleen Dynamic nodig.....

    In dat (kabel) geval is meestal genoeg:
    • Router op dynamic IP adres verkrijgen zetten, daarna router even uitzetten.
      Kabelmodem even uitzetten en weer aanzetten (om te zorgen dat het mac-adres geaccepteert wordt indien dit gewijzigd mocht zijn) En echt even spanningsloos maken dus.
      Daarna eerst kabelmodem aanzetten, dan de router aanzetten.
    Normaal gesproken moet je dan een IP krijgen.
     
  8. ik heb kabel van multi kabel
    ik heb prcs geprobeerd wat je zei maar geen effect
    heb de mac gekloont in dat venster waar je kan klonen staat dan het goeie mac adres maar later bij runninstatus het verkeerde
    er staat nu ook een raar ip adres begint met 84.
     
  9. vanaf mn modem naar de router (e-tech)
    heb ik een category 5e utp 24 awg 4 pairs lan cable 0 89m.

    vanaf de router naar pc een e138922 awm 2835 24awg 60 graden celcius csa ll81295 ft2 etl verified tia/eia-568-b.2 cat.5 patch cable utp 3k11ke009

    en een sunf pu e132276-a (ul) cm 75 graden celcius 4pr 24awg csa ll64151-a cmg ft4 verified (ul) cat.5e etl&3p verified totia/eia 568-b.2 iso/iec 11801&en 50173 cat. 5e - - - utp

    mischien heb je hier wat aan ik had wat gehoord over straight enzo.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina