1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nouja, je bent natuurlijk vrij om je abo te verlagen... Dat is in sommige gevalen gelijk aan een prijs verlaging... Als je kijkt naar de vorige verhogingen...
   
 2. Oke ik w8 wel :)
  Ralphy ik weet niet wat voor een verbinding je nu heb maar bij Eweka Usenet heb je dat al voor 7.50 p/m en ik werk al dik een half jaar mee en werkt PERFECT! zit nu ook op 600 kb/s...de drukke uurtjes iets langzamer maar zeker GOED te doen!
  Trouwens jij zegt wel tarief verlaging maar ze doen denk ik binnen aantal maanden beide.... eerst verhoging zoals jongens als ik blij te houden ;) en daarna mesnen zoals jij die verlaging willen :)
   
 3. Ik heb nu de power, dus als ik downgrade betaal ik nog 3/4 kwart van me huidige abbo, maar houdt ik 30% snelheid over ofzo ;) Dus dat vind ik net een te groot verschil. Misschien dat dat gat nu een stuk minder wordt.

  En tja, of ik nu data binnen haal met newsgroepen met 300 kb of 600 kb, dat maakt me neit zoveel uit, als ik het s ochtends aanzet is het wel klaar als ik 10 uur later thuis kom van stage of werk ;)
   
 4. Jups, maar ik vind die 43 euro in de maand voorlopig nog ff genoeg aan geld voor internet ;) Ik ben nog student en ga te vaak op vakantie, dus moet ergens besparen, en eigelijk zat ik aan newsprovider te denken aan www.xsnews.nl
   
 5. 8-9 dagen retentie voor binaries OMG :roll:
  bij eweka is het 24 dagen!!!!
  9 euries voor dat? Nou je bent duurder uit en je hebt een slappe retentie man! eweka is 7.5 euro en 24 dagen retentie! ze hebben precies hetzelfde alleen Eweka 2 tot bijna 3 x zo lange retentie en 1.5 euro goedkoper!
   
 6. Jups, maar ik wil hem wel als sponser behouden van me website ;)

  Anders gaat dat me een stuk meer kosten met datagebruik en verkeer ;)
   
 7. Ahhh... haha ja idd :D Dan kan ik het wel begrijpen!!
   
 8. Jups, dataverbruik is toch flink te noemen.

  Gbytes

  15,11443329 (Okt)
  32,19746876 (Sep)
  27,42009926 (Aug)
  25,61425304 (Jul)
  8,191907883 (Jun)

  En daar een provvider voor is moeilijk zeker, als je een gb aan ruimte nodig hebt ;)
   
 9. Maar hoe moeten hun nou weten als je bij eweka zou gaan? Tis niet dat je dit hoeft te vertellen ofzo.... Jou website wod zwaar bezocht... en ALS ze erachter zouden komen dan gaan ze echt niet zeggen: Foei... kom bij ons!! anders sponseren we jou niet meer, er zijn voglensmij genoeg van dit soort bedrijfjes die jou willen sponseren... aangezien je hoge bezoekers aantal!!! Bedenk wel dat HUN het ook moeten hebben van reclame!! als hun site bekijk vind ik hem nou niet echt prof.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina