1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wanadoo = 22,50 euro en met telfonie erbij 27,50 euro

  Grote nadeel bij Wanadoo op het moment dat je nog niet van je KPN afkan je kan dan wel downgraden naar BelBuget maar je moet je abonnement houden bij KPN. Pas aan het eind van het jaar hoopt Wanadoo alles zo te hebben dat je geen KPN meer nodig hebt en dus alles via Wanadoo gaat.

  Ik hoop dat snel meerdere providers zullen volgens zodat we nog wat prijs verschillen krijgen.

  Kan het zo zijn dat je bij de ene provider meer van je ADSL2+ verbinding kan verwachten qua snelheid dan bij de andere provider?


  PS:
  Vanwege de back-up zijn er wat berichten weg dus hier nogmaals mijn Vraag:

  Er is een algemene ledenvergadering geweest? Of in ieder geval een gesprek met Multikabel? is daar nog wat duidelijkheid uit gekomen met betrekking tot snelheidsverhogingen en/of prijsverlagingen? Mocht dit er nog niet zijn geweest is dat dan op korte termijn te verwachten?

  Groeten,
  Kevin
   
 2. ALV is MGV intern en dat houden we zo. Ja er is overleg met MK geweest in juli, de headlines staan nog steeds op de frontpage. Voorts is er gedurig informeel overleg en ja, daar is ook over snelheden gesproken.

  Wij moeten het voorlopig ook maar doen met "MK houdt de markt nauwlettend in de gaten". Logischerwijs mag je verwachten dat er iets gebeurd gezien de ontwikkelingen op de markt. Tot nog toe is er altijd na zo'n schokgolf in de markt een reactie gekomen van MK.

  Dus gewoon even geduldig afwachten. Je weet ook zo langzamerhand wel dat MK niet eerder naar buiten komt dan dat ze zeker weten dat de beloftes kunnen worden waargemaakt.
   
 3. Lol dit antwoord kon je verw8en he :D
  Maarja MK moet nu voor het eerst toch ECHT aan de bak....
  Ik denk zelf dat MK veel klanten zal verliezen, hoor niet alleen op internet maar ook bij ons in Edam-Volendam dat al veel mensen zullen overstappen! die nu MK hebben... ook in mijn klas! Purmerend, Hoorn.... ik zelf waarschijnlijk ook... ik hoop dat ze er snel uitkomen daar in Alkmaar!!!
   
 4. Ik denk zelf dat MK pas zal verhogen als het bittere noodzaak is ... dus als ze echt veel klanten gaan verliezen eerder zullen ze het niet doen denk. Hoe triest dat ook is ... Helaas is Adsl van KPN te duur ondanks dat dit sneller is ben ik niet van plan over te stappen, omdat ik over de stabiliteit van de MK lijn altijd wel tevreden ben geweest.

  Maar ik vind wel dat er serieuze stappen ondernomen moet worden om de concurrentie bij te kunnen blijven ... Het is dat Adsl van Versatel voor mij niet verkrijgbaar is anders was ik allang opgestapt :twisted:
   
 5. Versatel zou ik toch al niet genomen hebben :D
  Als ik overstap neem ik Wanadoo 20 mbit :D 27.50 p/m + telefonie gratis bellen naar alle vaste nummers.... voor mij het meest intressant :)
   
 6. dat gratis bellen naar alle vaste nummers binnen nederland is toch ook best wel interessant, misschien moet mk daar maar mee komen ipv veel snelheidsverhogingen, denk dat dat het aantal abbonee's wat belt over de kabel ook wel flink zou uitbreiden :)
   
 7. Nou liever een snellere verbinding dan gratis bellen hoor :D
  Tis leuk enzo... maar niet voor mij van toepassing aangezien mijn pa betaalt ;) maar voor me pa wel leuk ja :)
  Maar 1ste keus een snellere verbinding hoor!!!
   
 8. Liever gratis bellen EN een snellere verbinding 8)

  Ik hoop binnenkort toch wel wat van ze te horen.... eigenlijk
   
 9. Ja kijk Allebei is natuurlijk veel beter :P
  Ja ik check constand de forums van MK en MGV en de website of er al nieuws is... en me mail... w8end op de nieuwsbrief of op de forums over mensen die wat oppikken bij MK in de wandelgangen (geruchten) ;) Nog niks :(
   
 10. Kijk, er valt genoeg te vertellen wat er in mk world gebeurt.
  Alleen niet iedereen hoeft dit niet meteen te weten.
  Hou je mail/website in de gaten,dan krijg je een verrassing.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina