1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. euhm 100 mb upload, stel dat het mogelijk was...

  Wat wou je daar voor gaan betalen? 20000 euro in de maand?
   
 2. LOL dan zit je niet bij ADSL2+ ook niet bij VDSL maar Glasvezel :D
  en Glasvezel is op dit moment maar voor bedrijven gelimiteerd beschikbaar en in de grote steden.... en in test fase... maar dat zal denk ik niet super duur zijn hoor, als het bereikbaar wordt voor de consument maar kan je nog wel ff w8en aangezien eerst ADSL2+ word uitgemolken, daarna VDSL met snelheden t/m 54MBit en daarna komt Glasvezel voor de consument pas om de hoek kijken... jaartje of 5...?! er hoeft maar 1 provider te komen zoals Versatel... die voor een goeie prijs met Glasvezel komt.... maar dan moet er toch eerst een inverstering van een paar miljard komen om dit in NL beschikbaar te stellen, het ligt er al wel alleen de huidigen netwerken kunnen het denk ik nog niet aan en de aansluitingen zijn er nog niet thuis.
   
 3. Het is echt super duur..

  Ik werk bij Stork in Amsterdam bij de ICT... We hebben daar een 2MB lijn liggen.. Die kost 700 euro per maand!! Alleen omdat de upload zo hoog is..

  Als je nu met 100MB wil gaan uploaden ..SLIK.. dan gaat het je wel wat kosten denk ik..
   
 4. Ja oke... maar het komt ook dat het zo duur is omdat niet super veel bedrijven het hebben... en gaat dit dan ook over een glasvezel netwerk??
  Wanneer er iedereen gebruik van maakt word het automatisch goedkoper.
  Plus het is een bedrijfs verbinding en dat is altijd al 10x zo duur.... vanwege de percentage uitval etc etc....
   
 5. Nee, was het maar glas.. Het is gewoon een DSL verbinding..
   
 6. ja dan is het ook gigantisch duur.... bedrijfs verbindingen = DUUR
   
 7. truus

  truus Forum Member

  die verbindingen die ze gebruiken bij bedrijven zijn voornamelijk zo duur omdat ze een zeer hoge betrouwbaarheid garanderen. Vaak zie je 99,6% uptime wordt gegarandeerd.
   
 8. power is ook wel eens toe aan een stroomversnellig, vorige keer kregen we ook 'maar' 40% :(...

  we wait :)
   
 9. Al die gasten die Adsl2(+) de hemel in prijzen; stap alsjeblieft snel over, zijn we jullie tenminste kwijt. Denk dat je wel van een kouwe kermis thuis komt. Adsl2(+) heeft nogal wat beperkingen qua snelheid op afstanden boven de 1,5 km vanaf de centrale.
  Erger, boven de 800 meter kun je die mooie maximale snelheden al niet meer halen. Dit in tegenstelling tot wat Multikabel gebruikt (Eurodocis2)

  Zie ook versatel met hun 20mbit aanbieding met voetbal, daar is nu ook niet meer dan 4 mbit van over, hou zou dat nu toch komen?
   
 10. Voor 50 euro kan je hem nog steeds bestellen hoor! die 40 euro was een actie! Ik zie en lees toch wel op Tweakers forum dat mensen op 1500 meter 16 mbit halen hoor! Zolang je maar onder die 1500 meter woont ;) en trouwens voor 50 euro een verbinding van 12 mbit is toch niet verkeerd?!?!?! en bij Wanadoo 30 euries met Telefonie... nou als ik boven de 10 mbit krijg voor 30 euro.... dan ben ik zeer tevreden als ik nu 59 euro betaal voor 5 mbit!!!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina