1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja, die dus...
   
 2. Ik kan het mis hebben hoor.. Maar ik vind XL-erate nog wel mee vallen.
  Er zijn meer providers waar je meer betaalt voor de Download. Zoals Demon:
  http://www.dslexpress.nl/abonnementen/index.html

  Maar ja, 1500 kbit upload zou idd wel mooier zijn voor de XL-erate. Maar om nou te zeggen dat het nodig is, zodat de verdeling beter is..

  Ik vind eigenlijk het verschil in download tussen Family power wel groot. Straks is Power 5120 kbit en family 1536 kbit .
  Casema heeft straks voor 32 euro p/m 4200 kbit download , en voor 49 euro p/m 6400 kbit.

  Ik zou het dan toch wel redelijk vinden als Family naar 3 mbit gaat. Of zit ik er naast? Ik heb zelf Power. En vind 5120/1024 wel aardig :D
   
 3. dan ben je de enige die daar niet mee eens is ;) dus 8 en 22 mbit vind jij een normaal verschil ? :D
   
 4. Ja, maar ik denk dat dit een bewuste keuze is geweest voor MK. Op dit moment is 5/1 niet slecht voor 43 euro in de maand. En 22/2 is ook niet slecht...

  Dat de trappen daaronder lager zijn geeft de mensen die power hebben reden om bij power te blijven en de mensen met family een reden om naar power te gaan...

  Ik geef wel toe het is niet de meest ideale verhouding, maar de hoofdstroom, in dit geval power komt er wel redelijk vanaf..

  Ik zie het volgendjaar deze tijd wel aankomen dat power op 10MB zit.. Want er zit nog steeds rek in de kabel.. Alhoewel ik wel denk dat de trend van snelheid er na de 10MB wel af zal vallen... Veel routers kunnen 10MB niet aan, ook is de vraag of de aanbieder van de download wel 10MB aan kan.. Want 1 sessie van 10MB... No way..

  Ik denk dat er meer dingen komen als (gratis)VOIP, mobielbellen, streaming tv en misschien wel landelijk of in iig MK dekkend WiFi.. Overal binnen MK dekkings gebied met je eigen internet account wifien..

  Ik denk dat internet pas weer verder kan gaan roeien als er een router revolutie is geweest.. Standaard routertjes met een 100mb managed WAN poort...
   
 5. Ok over power.... maja waar moet XL-lerate dan heen? 15 mbit?
  Je hebt het nu over routers... maar mijn router kan gewoon 100mbit aan hoor aan WAN-Side... nu heb ik ook geen goedkoop dingetje van D-link... en die motorola Surfboards dan? ik heb die 4800 zoals vele waarschijnlijk... wat kunnen die dan aan? Heel ik met die motorola wel 10 mbit ALS XL-lerate naar 10 mbit omhoog gaat...?
   
 6. Ja, ik heb ook een usb 1.1 netwerkkaart die 100MB aan kan... EUHM usb 1.1 100MB euhm.. Hey, die heeft vast geen 100MB doorvoersnelheid.....

  Heel veel routers hebben een 100MB WAN poort.. Dat wil niet zeggen dat je 100MB kan routen over die poort.... Ik bedoel dat je ook echt een 100MB WAN poort moet hebben..
   
 7. Nee, dat is inderdaad eigenlijk een te groot verschil. Maar als je XL-erate hoger doet . Zullen we zeggen 15 mbit, is het verschil tussen Power en XL-erate weer te groot..toch?
   
 8. Ik had het over wat thomas zei maar goed ik bedoelde over dat in 2006 verhoging van power naar 10 mbit... dan moet XL naar 15 ofzo...

  Maar Thomas, hoe doen die mensen dat die nu X-tra hebben met 10 mbit? En de testen van 25 mbit? hoe hebben hun dit dan gedaan? als je dus 10mbit heb moet je dan een andere modem?

  Ik snap wel dat aan de WAN kant de Modem ook 100mbit aan moet kunnen idd...
  Is dit dan ook het geval met die Motorola Surfboards 5100 Serie die de meeste hier hebben ?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina