1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik w8 eigenlijk op de mensen die MK Heilig zijn....
  Die zeggen dat het allemaal onzin is en dat je veel overhead heb etc.. etc...
  Nou dat is miss ook wel zo maar als je denkt van 20 mbit + overhead + verlies van snelheid vanwege afstand centrale dan haal veel mensen denk ik evengoed nog wel tussen de 10 a 15 mbit, en voor dat geld is dat HELEMAAL niet verkeerd!!!
   
 2. mk zal alles denk ik wel verdubbelen binnenkort... maar met een verdubbeling zijn ze er denk ik nog niet :) misschien moet mk maar eens de eerst nederlandse kabel aanbieder worden die 10/10 aanbied voor weinig centjes :)
   
 3. Haha, 10 / 10 is wel een leuke grap ja..

  Nou, geloof me MK is al heel ver vooruit met hun 2 megabit upload voor extra.. Dat wil ik een adsler nog wel eens zien halen..

  Ik denk dat de upload van kabel en adsl wel gelijk blijft staan.. Upload is voor veel mensen ook niet intresant genoeg..

  Ik denk wel dat power nog weleens op de 10MB uit gaat komen binnen een jaartje of wat... Zou wel een leuke ervaring zijn als je nog een tokenring netwerk hebt liggen.. Is je internet sneller dan je netwerk...


  Wat ik me ook nog steeds af vraag is wat ze met het power of exelerate abo gaan doen... De verhoudingen aan de bovenkant zitten niet lekker heb ik zomaar het gevoel..

  Easy 2
  Family 5
  Power 10
  Extra 20

  :twisted: Dat zou een leuk vooruitzicht zijn :evil:
   
 4. Mwa... Easy en fam. zijn wel ok... maar ik denk dat het eerder zoiets moet worden:

  Power: 8/1 mbit
  XL-Lerate: 12/1.5 mbit
  X-tra: 20/2(2.5) mbit

  ik denk zelf dat dit de beste verdeling en als je dan helemaal in de buurt van ADSL wil komen prijs verlagingen!!!

  Power: 30 euries
  XL-lerate: 49 euries
  X-tra: 69 euries

  zoiets.... mijn visie :D naja XL-lerate is voor mij het belangrijkste :P maar als MK geen berichtgeving doet over verhoging naar 10 of 12 mbit in november... dan ben ik waarschijnlijk weg....
   
 5. power 10
  xl-lerate 20
  x-tra 25 zoals de test laatst :)

  upload maakt me echt niets uit, maakt alleen maar uit voor mensen die uploaden naar nieuwsservers of zoiets (doe dan 10mbit up binnen mk en buiten mk iets gelimiteerder) :P
   
 6. ja kijk dat is natuurlijk wel de DROOM situatie :D hahaha maar niet erg realistisch MK kennende :D miss over 2 jaar :P
   
 7. Dat is niet mogenlijk, daarvoor moet je modem 2 profielen aan kunnen.. en de kabelmodems die we hier gebruik hebben maar 1 profiel.
  Ook zal het kabel netwerk dat niet echt leuk vinden... iedereen zn internet snelheid naar beneden en het past niet ivm de frequenties.
   
 8. Nou dat bedoel ik dus al.... ja kan het bij voorbaad al op je buik schrijven.... alleen nu is de vraag, tot hoever kan mk nog gaan met de Kabel???
  waar ligt de limiet voor de abbo's ? ik denk over een jaar ofzo heeft meerendeel al ADSL2+ denk ik.... altans waar het beschikbaar is dan, het is gewoon heel erg goedkoop, 2x zo goedkoop als de snelste ADSL verbinding... en tis ook nog is 2x zo snel...
   
 9. :P sja eigenlijk moeten de mensen zelf hun paketten mogen samenstellen... en aan de hand daarvan de prijs...

  als je 50mbit wil dat het ook mogelijk is... of 100mbit... en zelfde met de upload
   
 10. nou niet TE idealistisch worden he :D hahaha
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina