1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tja als dus Power 1 mbit upload krijgt en Xtra naar 22 MBIT gaat... dan moet XL-lerate ook naar 1.5 mbit upload en naar 10 mbit download gaan!!! Nu is het nog veeel krommer geworden!!! :S:S
   
 2. Of XL-erate abo laten vervallen. De XL-eraters overhevelen naar X-tra en de X-tra prijs verlagen naar de XL-lerate prijs. Klinkt misschien gecompliceerd, maar is wel logisch.
   
 3. Op de frontpage staan nu nieuwe (bijgewerkte) getallen.

  Het wordt steeds leuker op 1 november :)
   
 4. In verhouding tot de andere abo's wordt het XL-erate abo wel een duur abonnement dit zou m.i. moeten betekenen of dat de prijs verlaagd moet worden of de up/downloads verder verhoogd moeten worden.
  XL-eraters laat u horen, anders wordt er over uw hoofd besloten !!!!!!!
   
 5. Hey ik laat genoeg van mij horen :D
  Ik vind het op dit moment echt een kromme situatie... xl-lerate word zo een beetje genaait aan bedie kanten... zelfde upload als power en een verschil van 12 mbit download snelheid tussen xl-lerate en Extra!!! grrr... mag niet gebeuren :P nee maja serieus... wie vindt dit niet krom???

  ::EDIT::

  Kl*te man... power 5 mbit!!! nog erger genaait... hier klopt dus echt niks meer van!! wel leuk voor power en waarschijnlijk ook zeker eerlijk maar nu klopt xl-lerate totaal niet meer in dit beeld...
  het moet worden:

  10/1.5 MBIT!!! dan is het pas echt EERLIJKook tegen over power en X-tra!!
  miss zeur ik nu maar als je het zo bekijkt is het wel zo!
   
 6. Dat is inderdaad zo, het prijsverschil tussen Power en XL weegt niet op tegen de gegevens die we nu kennen. We zullen even moeten afwachten wat er straks in de nieuwsbrief staat. De zaken die nu langzamerhand bekend worden zijn de laatste dagen ook steeds duidelijker geworden, dus misschien wordt de situatie van XL ook nog wat verduidelijkt de komende tijd.

  De nieuwe snelheid van Power is dus gelijk aan de "oude" snelheid van XL. Net als het nieuwe nieuwsquotum voor power (50Gb). De email en homepage ruimte wordt bij power zelfs meer als de oude hoeveelheid van XL. Je zou dus ook een Power abbo kunnen nemen ipv XL zonder dat je kwaliteit van je internet abbo achteruit gaat, maar je gaat dan wel minder betalen. Even afwachten op de nieuwsbrief van Multikabel dus hoe dit alles uitpakt.

  (en hou het aub een beetje netjes, zonder schelden en zo... )
   
 7. ja oke sorry... zal dat niet meer doen mr. :oops:

  Maar euh... goedkoper gaan is geen optie voor mij.... ik wil juist meer SNELHEID! daar gaat het mij om! Ik ben d/l gek... en ik wil wel weer is iets dan 600 kb/s d/l al is dit niet langzaam maar ik zit zelfs te denken om wanadoo te nemen van 20 mbit omdat ik dan rond de 10 a 15 mbit kan gaan halen... alleen als MK met 10 mbit komt blijf ik hier.... vanwege de zekerheid die ik krijg van het behalen van mijn snelheid!
  Maar ik heb alle vertrouwen in MK dat ze dit nog zullen gaan wijzigen want ieder mens ziet nu dat dit helemaal niet meer klopt! MK ook :) ze hebben al naar ons geluisterd dat power wat omhoog moest ;) en miss gaan ze XL naar 10 mbit doen omdat ze net weer de X-tra naar 22mbit hebben gedaan omdat ze die 12 mbit verschil willen houden... nu is dit 14 mbit dus zullen ze waarschijnlijk wel verkleinen door naar 10 mbit te gaan! en de opload te verhogen omdat deze niet gelijk kan zijn aan de power abbo omdat geen enkele abbo dezelfde upload heeft! als dit gebeurd blijf ik 100% zeker bij MK en ben ik een zeer Tevreden klant :D Ik denk zelf ook dat alle XL-leraters met mij eens zijn!!
   
 8. SWEET power op 5/1 mb

  en 50gb nieuws...

  Dat zijn leuke dingen voor de power mensen... Hier kan ik zeer zeker mee leren leven...

  Ik vraag me af of er nog wat in de doos zit voor xl-erate... Misschien ook wel naar 2MB, dan heb je een paket voor de massa (power), een pakket voor de uploaders (xl-erate), en een pakket voor de downloaders (xtra)
   
 9. Ohjaa idd... zo heb ik dit ook nog niet bekeken maar zowiezo download 10 mbit... anders klopt het niet... maja 2 mbit is ook niet verkeerd:P:P:P maarja dan loop je ook weer gelijk met X-tra abbo kwa upload en dat kan voglensmij niet... daarom denk ik zelf 1.5mbit, is meest realistische actie denk ik.
  er zit denk ik zowiezo nog wel wat in de doos voor Xl-lerate hoor :) alleen maar positieve berichten tot zo ver kwa veranderingen dus tis 1 en al feest bij MK en dus zo ook voor XL-lerate abbo :D :P
   
 10. Omg.. power naar 1mbps up?????

  Ik dacht altijd dat je meer betaalde voor de upload?? nu betaal ik 16 euro meer (xlerate) voor 3mbps extra down snelheid??? bullsh*t..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina