1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ZOals ik ook al aangaf, dat wist iemand op tweakers ook al te vertellen, dat van de upload...Maar het lijkt er dus nu op dat het naar 1mb gaat. Lekker.
   
 2. Hoger dan 30-40mbit zal je niet trekken over coax.. ;) Volgens mij kan het modem zelf iets van 30mbps max. (weliswaar per kanaal dus meer kan op zich wel..)..

  Voglens mij is 38mbps de max..als ik zo een beetje rondlees. Via docsis 2.0 zou veel meer moeten kunnen..(alleen al 30mbps up!)
   
 3. Het is mogelijk dat wat we op de frontpage gezet hebben de laatste dagen nog iets is aangepast, wat daar staat is de laatste info die we hebben gekregen.
  Wij hebben de vraag ook uitstaan of bevestigd kan worden dat de upload van Power inderdaad naar 1Mbit gaat. Zodra we dit bevestigd krijgen horen jullie dat.
   
 4. wat word er bedoeld bij X-tra met (Tot snelheid) ?

  tot 20mbit, of tot hoever je kan halen ?
   
 5. Naar 1mbit... zelfde als XL-lerate.... grrr... dan moet XL-lerate autom. ook omhoog naar 1.5 toch?? :D:D anders klopt er helemaal geen klote meer van :( maja we wachten gewoon rustiggg af :)
   
 6. Vermoedelijk dat er geen garantie is dat je 20mbit haalt.
  En dat je ook niet meer zal halen dan de 20mbit. :lol:

  Jan :mrgreen:
   
 7. Helaas is dit bijna niet te bepalen. De meeste producenten melden de werkelijke routeringssnelheid al helemaal niet. Vraag je dit op dan melden ze vaak waardes die veel hoger liggen dan wat je werkelijk haalt. bv. ze melden tot 30mbit maar in werkelijkheid haalt de router 15mbit.

  Via wireless hoef je overigens niet te verwachten ooit boven de 20mbit te komen. Hoger dan 20mbps, zelfs met zeer goed signaal, komt weinig voor.
   
 8. En dat klopt dus inderdaad. Ook de 22/2 Mbit van Xtra. De laatste specs die we bevestigd hebben gekregen staan op de frontpage ( http://mgv.multikabel.nl/ ) Als er nog meer kleine aanpassingen bekend zouden worden, worden die daar weer aangepast.

  Het gaat dus leuk worden per 1 november a.s.
   
 9. Dan moet er voor het XL-erate abonnement ook een uploadverhoging komen m.i.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina