1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat is toch een eigenschap van iedere ICTer? Je moet toch wat doen om sociale contacten op te bouwen...
   
 2. KS = Klanten service
   
 3. Jeuj.... nou oke :D Ik zal niet meer zeuren ;) :P
  Ik vind het een beetje vaag blijven om 3 dagen van te voren een verhoging aan te kondigen... maarja beter dan dan nooit natuurlijk ;) en dan ben ik ook meteen benieuwd wat mijn klasgenoot voor een snelheid gaat halen bij wanadoo met 20 mbit :) worden spannende tijden miss nog voor mk :)
   
 4. Ja, zal mij benieuwen of MK haar plaats vast gaat houden met Power, die nu het beste uit de test kwam...

  Ik denk dat MK gerust aan de weg blijft timmeren, ze hadden het vroeger lastig en waren een beetje een "groentje" als het op internet aan kwam. En toch zie je dat ze leren van de fouten die gemaakt zijn, soms zit er nog wel eens een rare kink in de multikabel.. Hihi leuk grapje... Maar over het algemeen zijn ze de slechtste nog niet..

  Mijn persoonlijke voorkeur is toch kabel boven ADSL, maar als iedere consument die om de centjes moet denken.. Als het gras bij de buren heel veel groener word.... Of in dit geval minder kost... Maargoed, speculatie.. Als die verhoging er door is zit ik weer lekker... Nu nog gratis bellen en een eigen voip server.. En we zijn helemaal happy...
   
 5. Ja kijk voor mij is het ook kabel boven ADSL... maar nu ADSL2+ om de hoek komt kijken en voor zo'n lage prijs, zo'n snelheid (ook al word deze niet behaald) is toch erg intressant, al haal ik tussen de 10 a 15 mbit... voor minder dan 30 euro is dit toch ZEER intressant, ander iets om bij MK te blijven is de down-time... die is zo gigantisch laag en daarom neig ik ook om bij MK te blijven aangezien ik niet weet hoe dit bij Wanadoo zit! Ik heb geen zin in vele problemen en down-time of instabiele verbindingen!
  Maja zoals ik al zei... ik w8 ffies af wat mijn klasgenoot voor een snelheid haalt en wat er op forums en snelheids testen uitkomt en dan maak ik mijn definitieve besluit :)
   
 6. En dan nog zegt dat niets over de kwaliteit die bij JOU geleverd gaat worden :)
   
 7. true true... aangezien ik bijna net zo ver van de centrale woon als hem... heb ik wel een indicatie wat ik kan gaan verwachten natuurlijk! Daarom kijk ik nog de kat uit de boom hoor... het hant niet alleen van hem af, ik ken nog een paar mensen die vlakbij mij wonen in edam-volendam die nu Wanadoo family hebben en dus een nog betere indicatie heb wat ik kan verwachten ;) en of er veel problemen zijn aangezien ik buitendienst doe en problemen bij mensen thuis moet fixen ;) merk ik snel genoeg of er veel klachten of problemen zijn :P
   
 8. Re: webwereld??

  Wat in webwereld staat klopt.
  20 down en 2 up, totaal 22.

  Jan :wink:
   
 9. Das toevallig.... WIE stemt er op 1 november 2006 xtra 40 mb???
   
 10. dan staan er toch nog meer tikfouten in want op de MGV site staat dat Power niet in up omhoog gaat en op webwereld staat dat hij naar 1Mb gaat :?

  Hehe ik zou bijna met je mee doen ik denk alleen niet dat dat er in zit misschien wel 30/35 ofzo :lol: misschien een up van 4mb?? 8)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina