1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nederlandse ISP upgraden!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thelightning, 13 sep 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hi!

  Eh eh ... lijkt me een beetje veel. Voor dat geld heb je inmiddels, zeker in Amsterdam, een stuk meer ...

  bye,
  Raymond.
   
 2. Wat jij en andere vergeten is het prijsverschil.
  Dan maar geen 20 MB halen maar 10-12 MB is nog altijd veel
  sneller als een Power-abbo & goedkoper.
  MK heeft een stabiele lijn dat is zonder meer waar.
  Maar ik spreek nogal wat mensen die ADSL hebben en die
  zijn ook tevreden met hun lijntje. Weinig uitval en een goede snelheid.
   
 3. 10 a 12 daar doe ik het voor.
  Nu heb ik 2 gegarandeerd met max 8, ik kom niet hoger dan 6 omdat mijn router niet meer aan kan zonder haal ik tegen de 7 en voor dat kleine verschil koop ik geen andere router.
  Ik verwacht echt niet dat je 20 mbit haal maar wel dat ik een andere router moet kopen eentje die hoger dan 10 mbit aankan.
  QN kom maar met adsl2+ voor men wegloopt.

  Of maak er 7/2 van inplaats van 8/1, volgens mij kan dat, adsl is toch max 9 mbit of heb ik het mis?

  Jan :wink:
   
 4. Kijk dit zijn tenminste nog eens snelheden met goeie prijzen!! Hier mee kan ik het wel doen hoor :) maarja je zegft het zelf al.... dit zal toch wel niet gebeuren... iig NU niet... denk kwa de prijzen dit nooit :)
   
 5. SDSL 2304/2304 - € 659 PM

  Oke, geen 700 euro 659.... Als je op de zakelijke site kijkt van de KPN kan je deze prijs meteen controleren. De ADSL variant van onze lijn kost overigens 489 euro... 2/2

  Dus...
   
 6. Hi!

  In Amsterdam kun je gewoon fiber krijgen, zeker vergelijkbaar voor dit bedrag, is een stuk beter kwa beschikbaarheid ook. KPN levert dat zelf ook in Amsterdam trouwens. MAar die is wederom ook daar aardig aan de prijs.

  Bye,
  Raymond.
   
 7. Is er al wel bekend wanneer MK dit bekend maakt?
   
 8. Ja idd.... aangezien mensen die het weten het niet mogen vertellen... kan je dan iig een indicatie geven wanneer dit wel duidelijk word?!?!?
   
 9. Ook voor ons is het soms moeilijk om onbevestigde berichten bevestigd te krijgen. Als ik persoonlijk een inschatting moet doen dan verwacht ik begin november een nieuwsbrief van MK. Nogmaals dit is een persoonlijke "gok".

  We weten zolangzamerhand dat MK geen losse flodders afschiet. Als ze iets aankondigen dan denken ze dat ook waar te kunnen maken. Als MGV weten we vaak wèl eerder waar MK mee denkt te gaan komen en zijn we in de gelegenheid om daar ons zegje in te doen. Het komt vaak genoeg voor dat op het laatste moment de plannen volledig worden omgegooid, zo zit de markt nu eenmaal in elkaar.

  Zolang dat in de fase van plannen maken is, geeft het ons geen pas om dwars tegen de bedrijfspolitiek in te gaan en ook de concurrentie van MK inzicht te geven wat zich in de keuken van MK afspeelt. ook heeft het weinig zin om iets aan te kondigen dat nog aan veranderingen onderhevig kan zijn.

  Zouden we ons daarin bezondigen dan lopen we het risico dat MK ons helemaal niet meer daarin betrekt. Natuurlijk zijn we allemaal barstens nieuwsgierig wat er in het vat zit. Laat dat wat Thomas heeft gezegd voorlopig meer dan voldoende zijn. We doen ons best om dat bevestigt te krijgen.

  De keuze van MK om terughoudend te zijn met verstrekken van informatie over hun plannen moeten we respecteren. Wat andere providers soms beloven en vervolgens niet waarmaken, daar wordt je ook niet echt mee blij gemaakt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina