1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Internet-aansluiting Laptop

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door oclv, 23 aug 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik weet niet zeker of er ergens al een topic geopend was maar bij deze mijn vraag/probleem;

  Ik heb enige tijd geleden een laptop gekocht. Nu wil ik deze binnenkort aansluiten op een netwerk samen met mijn gewone Desktop.

  Voordat ik dat ga doen probeerde ik mijn laptop op mijn normale verbinding aantesluiten d.m.v de modemstekker van met desktop in mijn Laptop te plaatsen. Nu geeft mijn laptop een verbindingsfout aan in de vorm dat er beperkte verbindingsmogelijkheden zijn. Het gekke is dat als ik mijn modem uitzet, er inneens wel een verbinding is volgens de modem-status (rechts onderin) Wat doe ik niet goed? Ook de Standaart-Gateway,DSN-Server en WINS-Server blijven leeg. Waarschijnlijk dus iets met de IP-Adres.... :?: :?:

  P.S Er zit een SiS 900 Based PCI Fast Ethernet Adapter in..
   
 2. Als je van apparaat wissel (desktop naar laptop bv..en andersom) moet je wel je modem resetten (stroom eraf, stroom erop)
   
 3. Jep hij doet het!!

  Bedankt!! :lol:
   
 4. modem resetten


  Hallo mag ik vragen?, mijn kleinzoon heeft dat ook, hij zit beneden met laptop en gaat naar boven wil de pc aan zetten maar geen internet, dus als de modem reset gaat het wel weer?, hij doet beneden de kabel van de laptop er af en de kabel voor boven er weer in,in de modem die hangt beneden, graag een advies van U

  vr groet Bauk
   
 5. Het modem kan maar één pc tegelijk zien en dus zal je steeds opnieuw moeten resetten zodra je wisselt van pc (laptop)

  Iedere netwerkkaart heeft z'n eigen zg MAC adres en dat wordt herkend door het modem zodra aangemeld. Sluit je een andere pc aan, dan krijgt het modem een ander MAC adres aangeboden en die is dan niet bekend en werkt het niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina