1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

misleiding nieuwe abonnees door Multikabel

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door eltigre, 4 jan 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vroeger (Multiweb-tijdperk) was de nieuwsserver inderdaad uitbesteed aan derden. Dat was ook niet allemaal koek en ei maar zoveel dezelfde klachten als de laatste vele maanden over de eigen Multikabel nieuwserver heb ik toendertijd niet gelezen. (of mijn geheugen moet me in de steek laten)
  Voor sommige mensen is het uiteraard nooit goed en dat gold toen ook al.
  O ja: en voor die externe nieuwserver hoefde niets Xtra's betaald te worden. Imho bespaar je immers ook op personele kosten van de (storing)techneuten.
   
 2. Toch zegt "veel of weinig" klachten niets over de geleverde kwaliteit. Je ziet over veel gebruikte/verkochte apparaten ook relatief veel klachten in nieuwsgroepen staan (linksys routers bijvoorbeeld), maar het zou best kunnen dat de tevredenheids-score van alle klanten het beste is. Apparaten die bijna niet verkocht worden leveren ook weinig klachten op.

  Tegenwoordig staan newsservers veel meer in de belangstelling dan "vroeger" en dus meer klachten. (de oude nieuwsserver was echt hopeloos overigens) De kwaliteit is nu veel beter, maar nu is er een beperking ingevoerd van een aantal Gbytes per maand.
   
 3. Yeb, ik onderschrijf je antwoord. Ik heb er weinig zicht op want ik gebruik alleen tekstgroepen en soms wat binaire groepen voor fotografie en military. De limiet is voor mij dan ook acceptabel. Voor een ander kan ik niet oordelen maar als ik zie dat ik op een DVD-schijfje bijna 5 Gigabyte weg kan schrijven vraag ik me wel eens af hoe sommige abbo's aan honderden Gigs komen. (bij welke toepassingen van Usenet past zo'n hoog verbruik?) Hoewel, 10 DVD zal je ook zo vol hebben... (power)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina