1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

misleiding nieuwe abonnees door Multikabel

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door eltigre, 4 jan 2005.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nog steeds zie je op de pagina bij multikabel. Power etc unlimited download staan.

  Zo vroeg een kennis van ons. Hoe het abo. bij multikabel in elkaar stak.

  Misschien rottig. Maar ik heb hem duidelijk gemaakt dat je bij de nieuwsgroepen maar 25 gig mag downloaden straks.

  Deze was erg blij. Dat hij nog geen abo had genomen. En voelde zich genomen, dat deze informatie er niet bij stond.

  Gaat multikabel dit in het vervolg nu wel doen. Of komen nieuwe mensen bedrogen uit als ze eenmaal een abo hebben genomen.
  :(
   
 2. verwijderen plz...
   
 3. Ja, misleiding van multikabel zou ik het niet willen noemen. Dat wil niet zeggen dat ik het ook niet stom vind dat multikabel niet op haar site zet dat er een 25 gb limiet op de nieuwsserver zit.

  Je mag nog steeds downloaden zoveel je wilt "binnen een redelijke maat" met ieder internet abo. Dus als je een payserver wilt nemen gaat dit niet van je nieuwslimiet af. Ook het download van Bv kazaa of bittorent tellen ze niet.

  Voor zover ik weet telt multikabel alleen je homepage verbruik, email verbruik en het begruik van de nieuwsserver. Alle limieten zijn heel erg redelijk alleen van de nieuwsserver erg magertjes...

  Thomas
   
 4. Eerder misleiding door eltigre :D :lol:
   

 5. Vind je dat?. ik download gemiddeld 30 gig per maand. Al 2 jaar heb ik een payserver omdat multikabel steeds hun beloften niet kunnen nakomen. (qua incompleetheid samen met snelheid) nu is het compleet en lage download snelheid. Anders was de server snel en compleetheid 32 %

  Die payserver is stukken goedkoper dan multikabel.

  En als ik alleen zou willen zoeken op internet of chatten heb ik geen power abo nodig. Is family ook goed.

  En ik blijf vinden dat multikabel hun nieuwe abonnees eerlijk moeten voorlichten.

  Als ik eerlijke voorlichting had gehad over de telefoon abo. Had ik het nooit genomen. Bij storing op donderdag zit je tot maandag zonder telefoon. Dit stond er niet bij, omdat men er vanuit ging dat iedereen een mobieltje heeft
   
 6. Je betaald voor je internetverbinding, niet de nieuwsserver. Deze discussie is hier al tientallen malen gevoerd dus verder heb ik weinig zin weer een complete argumentatie op te hangen. :)

  Geeneen ISP in Nederland kan mij een snelle nieuwsserver bieden (10mbit haal je bij geeneen ISP nieuwsserver) dus neem ik een payserver, een bedrijf gespecialiseerd in het bieden van binary nieuwsgroepen en een die het complete bedrijfsproces gericht heeft tot het bieden van deze dienst. (Dus ligt de kwaliteit hoger) Wat jij nu beargumenteer is hetzefde als bij een payserver klagen dat je download niet snel genoeg is terwijl het aan je ISP ligt. (net omgedraaid dus)

  Losse opmerking:
  Ik ken mensen die wel eens KPN problemen hadden en die mochten weken wachten; Een storing is niet altijd in 1-2 dagen opgelost.
   
 7. ik kan maar niet snappen dat iedereen loopt te blaaten over een limiet op de nieuwsservers en dat als "download limit" zien.. ik denk zelf ook dat de mensen zelf is mogen gaan lezen, als ik een pc koop vraag ik ook wat het kost, en kom ik ook niet achteraf van " ja hij is 500 euro dat is niet eerlijk "

  voor alsnog er komen meer mensen voor te internetten dan voor nieuwsgroepen, en als ik mk zou zijn had ik het ook niet op de voorpagina gezet...


  dit is mijn mening...
   
 8. xs4all. tweakdsl, speedlinq, eweka (ja zij zijn ook ISP) ik kan wel door gaan hoor met ISP die wel een goeie nieuwsserver hebben. En we betalen er wel degelijk voor, je krijgt zoiets niet gratis. Lijkt me duidelijk :)

  Willen ze het goed doen? dan moeten ze het uitbesteden en de abbo's 10 euro uitbesteden en de servers ergens anders voor gebruiken :)
   
 9. 10 euro per abo gaat echt niet naar de nieuwsserver hoor, dat is wel heel erg veel.... reken maar eens 100.000 X 10 euro per maand... dan kan je er een nieuwsserver park neerzetten...

  Maar misschien heb je wel gelijk en zou multikabel eens moeten kijken naar andere oplossingen dan deze...
   
 10. dat is waar, maar speelde meteen op de nieuwe abbo's van casema enzo ;)

  MK kennende zal het alleen niet gebeuren, ze willen alles zelf regelen. Jammer genoeg is het niet anders, hopelijk dat ze het ooit door gaan krijgen :)

  maar ik ben tevrede over mijn eweka abbo waar ik een retentie heb van 42dagen ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina