1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Telefoon en internet gescheiden?

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door viper1955, 28 okt 2004.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanmorgen had ik enige uren geen internet, maar wat ik veel erger vond, ik had ook geen telefoon, helemaal dood. Het verhaal ' als je geen internet heb dan heb je nog wel telefoon' dat gaat dus niet op.
  Ik heb ruim 20 jaar KPN gehad, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit een storing heb gehad. Sinds ik Multik.telefoon heb , in 6 weken al enkele keren geen telefoon. Bovendien is het geluid heel zacht en hoor ik van andere mensen die mij bellen dat het zo lang duurt voordat ik opneem, terwijl de telefoon dan bij mij maar enkele keren is over gegaan.
  Ik heb al gekeken wat het kost als ik terug ga naar KPN, dat kost 46 Euro.
  Dit is dus de adder onder het gras, want na 3 maanden kun je Multikabel opzeggen, maar dan moet je dus betalen. Ik vind dat Multikabel w.b. Telefonie het niet waar kan maken, de telefoon is bij mij een stuk onbetrouwbaarder geworden. Doet ie 't of doet ie 't niet.
   
 2. Ik heb nu al een maand of 5 telefoon via MK, mijn ervaring is dat het in het begin ook niet lekker ging.

  Het geluid was idd heel zacht, en verbinding was ook niet al te best. Na een aantal keer met de HD te hebben gebeld bleek dat mijn modem niet goed was.

  Ze zijn vervolgens een aantal keer bij mij thuis geweest om ernaar te kijken, nu is mijn telefoon net zo goed als dat hij was bij de KPN...

  Mijn suggestie, ga eens met de helpdesk praten... Leg het probleem voor, als het probleem niet weggaat zullen ze er vast wat aan gaan doen.

  Als je mailt cc ons dan een kopie, en als je de HD belt hou ons dan op de hoogte... Mochte ze echt niets doen dan kunnen wij asl MGV misschien altijd nog een helpende hand bieden....
   
 3. Ik heb eergisteren een e-mail gestuurd maar nog geen antwoord gehad.
  Maar ik hou het warm, bedankt voor de tip.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina