1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Casema verhoogt snelheid kabelinternet

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Nosferatu!, 2 jul 2004.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Kabelaar Casema voert een forse snelheidsverhoging door. Eind september moet iedere abonnee kunnen profiteren van de nieuwe snelheden.

  Ik durf te wedden dat Multikabel niet de snelheden gaat verhogen, want we hebben toch monopolie wij doen lkrr wat we willen en wat onze klanten willen boeit ons niet :evil: @home heeft de snelheden verhoogd en dan straks Casema maar nee hoor Multikabel laat zijn klanten lkrr 43 euro betalen voor een 1.5 mbit lijntje :roll: Wat een kut provider, baal er van dat ik alleen adsl van KPN kan nemen anders was ik allang weg :lol:
   
 2. Wanadoo EN Casema 3.072 down en 576 up voor 49€ OMG!

  Dit is nu nog eens concurentie met ADSL.......

  Ober, doe mij maar een MAXI.........


  Thomas
   
 3. potvervier als MK nu niet mee gaat ben ik echt weg naar adsl.
   
 4. om dit soort dingen word ik alleen maar pissig, is multikabel blind ofzo ? die lopen nu dik achter met snelheid vergeleken met andere aanbieders, nu zovel kabelinternet als adsl !!. Ze laten nu wel erg zien dat ze die monopolie positie lekker vinden.
  Ik wacht het bij multikabel af tot de volgende nieuwsbrief, staat er WEER niks in over een verhoging dan zoek ik het maar in de adsl.
   
 5. idd Multikabel blijft echt achter echt waardeloos gewoon :evil: echt in en in triest dat ik 43 euro voor 1.5 mbit betaal terwijl alle providers hun snelheden verhogen :roll:
   
 6. zeg nou zelf ? Als ik het realitieveer he !!
  Voor de mensen achter MGV wil ik alleen zeggen voel je niet aangevallen,.. ook niet persoonlijk..

  Multikabel neemt niet de belangen van de gebruikers serieus,..
  Ze denkt net zoals een aantal jaren geleden zolang niemand echt zeikt,. en we er geen klanten op verliezen doen we niks.

  Deze stelling heb ik zelf bij @home kwa werk zelf ook mee gemaakt,..
  Roep iedereeen op om te zeiken... en laat ze nou eens die f*&Kung ogen open doen. Ik vind het kwa bedrag wat ik betaal tegenover wanadoo echt belachelijk, Mocht MGV interesse hebben in een vooruit strevend persoon,.?? zou wel eens zo'n overleg willen mee maken.. niet voor de grap maar om het inzicht te laten voelen aan multikabel zelf,. ik ga zeker over naar een andere isp vanwege de oplopende kosten en vanwege de slechte continuiteit die men behoorlijk in de weg loopt... Uh,.. laat ik het in mijn taal dan verwoorden MK kloot maar een eind aan.
  Ja hehe eindelijk heeft men alles weer een beetjuh knap..
  Maar voor het bedrag wat ik betaal verwacht ik wel service.
   
 7. tja nou moeten ze zeker wel mee gaan!
   
 8. hoe lang wordt dit al gezegt...
  heeft mgv gelijk een nieuw onderwerp om over te praten... alhoewel ik denk dat de MGV hier zelf ook wel opgekomen was :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina