1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wireless-accesspoint/router 11MB of 54MB ?

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door buisj, 6 feb 2004.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heeft iemand enig idee welke wireless-accesspoint/router t.w. van 11MB en/of 54MB ik bij het Power abo en welke bij het XL-rate abo moet nemen om de max. downloadsnelheden van deze abo's te halen ?
   
 2. 11 MB is ruim voldoende als je er alleen over wilt internetten. Als je lokaal ook bestanden wilt versturen, binnen je eigen netwerk is 54 MB een optie, maar niet noodzakelijk.
   
 3. Maarten,
  Bedankt voor de info.
  Kan jij of misschien iemand anders me een type en fabrikaat aanraden ?
  Ik wil alleen maar internetten op 1 pc en geen intern netwerk maken.
  Buisj
   
 4. Voor persoonlijk gebruik maakt het niet zoveel uit, slechte apparatuur wordt eigenlijk niet verkocht. Laat je wel even goed voorlichten door de verkoper, er zijn zeer veel modellen op de markt, soms met ADSL en al ingebouwd. Die met ADSL heb je dus niet nodig, als ik jou was zou ik voor de goedkoopste versies gaan.

  Bij de FAQ's vind je trouwens wat handleidingen van de verschillende routers, en ook op de Multikabel site is zoiets volgens mij te vinden. Deze zijn overigens vooral om met meerdere PC's te internetten, en niet met één. Kies wel altijd voor een PCI (gewone computer) of PCMCIA kaartje (laptop). Externe apparatuur vind ik zelf waardeloos. Het werkt trager en zit in de weg.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina