1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

port 80 dicht ?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door sc0tty, 17 okt 2002.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Its ook altijd wat he met multikabel nu na 3 maanden all rustig apache web servertje draaiend werkt ie nu opeens niet meer blijkt dat de poorten dicht gezegt zijn en ik werd naar hier verweesen.....

  naja de gebruikers vereniging is hier all fell teggen aan het protesteren neem ik aan ?

  Regards,
  Scotty
   
 2. neuh

  gebruikers vereniging neemt voor lief wat multikabel zegt

  ik zou zeggen stap op adsl over net als de andere mensen die het beu zijn bij multikabel... multikabel zal toch never naar de klant zijn wensen toe werken..

  enne de mgv die zal ook niks doen om de klant zijn wens duidelijk te maken... ze zeggen al heel snel net als multikabel van weet je wel niet hoeveel het kost en wat voor werk het is... het antwoord van de mgv zou moeten zijn dan kost het maar abbo's willen waar voor hun geld en dat krijgen ze niet... maar mgv doet dat niet daarom stap ik ook op omdat ik het meer dan zat ben met de mgv en dat al binnen een maand tijd
   
 3. Vritz wat ik hier over kwijt wil is "Lees de verslagen eens wat beter". Of ben jij iemand die niet rust voordat ie voor de volle 100% z'n zin krijgt?

  De MGV komt uiteraard op voor de belangen van haar leden. Het bestuur heeft gekozen voor een constructieve benadering. Zolang blijkt dat MK rekening houdt met onze belangen is het niet meer dan billijk dat wij ook hun belang niet uit het oog verliezen. Wel eisen wij altijd dat, waar wij als klanten voor betalen, ook voor de volle 100% wordt waargemaakt. Over alle "extraatjes" zal moeten worden onderhandeld, waarin wij toch redelijk succesvol zijn. Hierbij trekken wij de vergelijking met andere providers, en ook daarin blijkt Multikabel gevoelig voor onze argumenten.

  Kennelijk bevalt het jouw niet als we in verklaringen MK aanhalen omdat dat niet strookt met jouw wensen. Maar dat geeft je nog niet het recht om te stellen dat wij als MGV bestuur ons niet voldoende inspannen.
   
 4. waarom is er dan geen vast ip mogelijk

  niet bschikbaar voor concumenten is eerste klas bullshit: chello, @home en de adsl provider kunnen het allemaal aan hun klanten bieden...

  de kosten kunnen bij klanten die het willen verhaalt worden en ja het is technisch mogelijk anders kan dat broadband office ook wel direct van de kabel want daar kan het spontaan wel via die zelfde kabel..

  het is gewoon heel simpel multikabel wil niet concureren multikabel wil slapend rijk worden... en nu kan het nog maar ik geef ze nog een half jaar dan lopen de klanten echt hard weg als ze deze koers voortzetten...

  veel vragen voor weinig... ik ga over naar adsl -> xs4all als ik nu al zie wat ze me te bieden hebben.. daar kan multikabel echt een voorbeeld aanenemen een wereld gaat voor me open... multikabel is puur om geld uit niet om service voor klanten en daar gaat het om...

  en de mgv steunt mk er duidelijk mee zoals ik het begrijp... want ik zie echt geen heil meer in multikabel echt niet... tenzij ze ooit nog eens aan de klanten gaan denken als ze die kwijt zijn...

  is net de lpf... ze beloven veel en mensen komen erop af... ze maken weinig waar klanten lopen kwaad weg naar de concurrent... gevolg multikabel over de kop wat ik graag zie gebeuren met deze burocraten.
   
 5. leuke ruzie zal me er niet mee bemoeien maar als het standpunt van mgv is dat ze niks aan kunnen doen dat is id jammer ik will graag mgv standpunt weten aub......

  its toch ongehoort dat ik betaal voor een service en dan halve service krijg ?

  Regards,
  Scotty
   
 6. We hebben het aan Multikabel aangegeven, en Multikabel heeft gereageerd met dat dit niet door de mogelijkheden behoort. Indien je wel vast IP wil hebben moet je een zakelijk adres nemen vinden ze.

  Als een vast IP-adres echt een vereiste is (en ik zou niet weten waarom, ben echt wel een fanatieke internetter, maar het is op zoveel andere manieren op te lossen en je adres weigert slechts enkele keren per jaar en dan ook nog alleen als je pech hebt), dan moet je inderdaad overstappen op ADSL, alhoewel veel providers daar nu ook al met DHCP werken.
   
 7. Dat is onzin !

  Chello heeft ook geen vast IP. Net als de meeste (of vele) andere providers. Bij Multikabel heb je net zo'n vast IP als bij Chello. Zo lang je je computer niet uit zet (of je router) houdt je gewoon hetzelfde IP adres. Dat geldt bij chello ook, daar moet je het IP ook invoeren als DHCP.

  Bij Multikabel heb ik maandenlang hetzelfde IP adres. Het is simpel om via bijvoorbeeld dyndns.org een hostname te gebruiken zodat iedereen jouw IP kan weten.

  Maar dat weet je best volgens mij ....
   
 8. Poort 80 staat al sinds jaar en dag dicht hoor. Alle poorten onder de 1024 heeft multikabel/quicknet/sonera altijd dicht gehad.

  Dat bij jou poort 80 wel open stond is een configuratie foutje geweest, jij was dan een uitzondering. Dat is de laatste tijd bij enkele anderen ook zo geweest. Dat hij nu weer dichtstaat is gewoon pech voor je. Het enige wat je kunt doen is je apache servertje op poort 8080 of een andere boven de 1024 zetten. Via de webhop service op www.dyndns.org kun je die dan wel door-routeren.

  Overigens had je in de Algemene Voorwaarden kunnen lezen dat je geen server mag gebruiken, dus je had kunnen weten dat het niet werkt en mag werken.

  De Multikabel Gebruikersvereniging probeert al lang deze (achterlijke) regels eruit te krijgen en zo te zien gaat dat nu lukken. Multikabel gaat voor het eind van dit jaar de meeste poorten open zetten en je mag ermee dan doen wat je wilt (mits binnen de Acceptable Use Policy).

  Lees de verslagen van het overleg maar eens door op deze site.

  Je hebt dus gewoon geluk gehad de laatste 3 maanden :wink:
   
 9. en jullie doen er niks tegen jullie zijn toch een gebruikers vereniging ?

  multikabel zeg het kan niet en jullie zeggen ja ?

  Dan loop je wel ff ut punt van een gebruikers vereneging mis..

  Regards,
  Scotty
   
 10. oh en ps ik hoef geen vast ip hoor weet niet hoe je daar bij komt maar ik wil gewoon port 80 open

  Regards,
  Scotty
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina