1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Curtains werkt nie prettig, neem gewoon norton weer:_)0

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Robinnnnx, 21 sep 2002.

Niet open voor verdere reacties.
 1. heyz

  ik denk ga vorige week zaterdag ff nieuw beveiligingspakket van curtains instaleren. Me installatie ging nog wel soepel, maar de firewall kon al nie aan vanwege windows me firewll van ergens in december detecteerde.

  Maar goe dan maar firewall uit. Maar heel irritant is het al dat met het opstarten zo'n groot scherm komt. Bij norton blijft het gewoon bij een simpel icoontje :-)

  ook merkte ik dat bepaalde websites niet meer optimaal werken, je moet maar eens proberen om je profiel op cu2 of dreamcommunity te wijzigen en op te slaan. dat opslaan lukte me nie meer. ( ook al stond ie op onbeperkt)
  Blijkbaar is de snelheid dan weer wat lager en als ie curtains werd afgesloten deed alles het weer naar behoren.

  verder bij me eerste virus scannen kwam ie met 2 bestanden die norton nooit had opgemerkt en toend acht ik al, norton is meer te vertrouwen, kan nu nie eens kijken naar de antivirus definities.

  Ook de helpdesk is niet snel en slim, ik had problemen met mijn firewall vanwege de melding die windows gaf over me oude firewall (die al uninstalled was) en wat krijg ik als antwoord: instaleer firewall voor curtains op nieuw ja dat had ik al gedaan !

  NA dat alles , de slechtere performance en het irritante programma met gebruikers, heb ik mijn vertrouwde norton antivirus er op gezet en tiny personal firewall (2.0.15) en die werken perfect! En heel wat simpeler dan curtains!

  Greetzzzzz
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina